Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy folyton szexelne

Volt már olyan párod, akinek folyton a szexen jártak a gondolatai? Szinte bárhol és bármikor készenlétben állt egy kis hancúrozásra? Nos, könnyen lehet, ő is azok közé a csillagjegyek közé tartozik, akik egyfolytában és mindig szexelnének. Hogy melyik ez a három csillagjegy? A horoszkópok leleplezik őket. Vajon te is köztük vagy?

A Kos keresi a kihívásokat

A Kos kifejezetetten szereti a fizikai és testi kihívásokat. Horoszkópja szerint energikus, életerős, bátor és nagyon merész, nem mellesleg elképesztő mennyiségű adrenalin buzog benne. Ezt az óriási energiát pedig le kell valahogy vezetnie. Sokat mozog, edzi a testét, de a szextől csillan fel igazán a szeme. Ha pedig ehhez csábítania, hódítania is kell, a kihívás, a kaland még ígéretesebbnek tűnik. Az is igaz, hogy a Kos elképesztően szenvedélyes szerető, szívesen kísérletezik, szívesen próbál ki újabb és újabb módszereket, technikákat, játékokat a hálószobában. Az is biztos, párja sem érzi, hogy ne kapta volna meg a kellő figyelmet. Csak hát ember legyen a talpán, aki képes a Kos éhségét csillapítani…

A Bika az érzékiség nagymestere

A Bika számára az érintés mindennél fontosabb. Nem véletlen, hogy az ő gondolatai is sokat járnak a szex körül. Elképesztően érzéki és szexi csillagjegy. Az ölelés, a simogatások mellett mindent kedvel, ami a testi örömökre szolgál. A finom ételeket és italokat, a szebbnél szebb ruhákat, az érzéki masszázst, a sort még hosszasan lehetne folytatni. A Bika biztosan az a csillagjegy, aki élvezi, és gyakran szó szerint is nagykanállal habzsolja az életet. Kiváló ízléssel rendelkezik, de az is igaz rá, hogy amit a fejébe vesz, attól nem lehet eltántorítani. A szerelemben hűséges és kitartó, időnként mégis borzasztóan csökönyös. A hálószobában ugyanakkor rendkívül érzéki és nagyon figyelmes szerető. Persze a jó ízlés határain belül. Ő nem kapható mindenre, viszont amire igen, abban elsőrangú, szédítő az ágyban.

A Skorpió éjjel-nappal szexelne

A Skorpió az állatöv legszexibb csillagjegye. Elképesztően vonzó a kisugárzása, lehetetlen neki ellenállni. Persze ő ezt pontosan tudja is magáról. Amit eltervez, meg is valósítja, akit kiválaszt magának, biztosan meg is kapja. A hálószobában vad és szenvedélyes, na meg fáradhatatlan. Ha csupán rajta múlna, éjjel-nappal képes lenne szeretkezni. Hatalmas az étvágya, ezért párjának ő is feladja a leckét. Ugyanakkor a Skorpió fantáziája, kreativitása is szinte határtalan, szóval vele a hancúrozás sosem lesz unalmas. Energiája, lehengerlő stílusa párjára is átragad, így az érzéki együttlétek mindkettőjüket újra és újra testestől-lelkestől feltöltik.

Ezek a csillagjegyek folyton szexelnének

(via ohippo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top