Horoszkóp

5 jel bizonyítja, te is angyal vagy

A földi angyalokról külsőleg nem tudhatod, hogy azok. Nincs szárnyuk, mégcsak nem is feltétlenül földöntúli a szépségük, viszont rendelkeznek néhány olyan különleges tulajdonsággal, amelyek csakis rájuk illenek. Lehet, hogy te is földre szállt angyal vagy, csak épp eddig nem tudtál róla? Íme, öt biztos jel, amely mindent igazolja.

1 . A földi angyalok nagyon érzékenyek

Könnyen lehet, eddig hibának vagy hátránynak érezted az érzékenységedet. Csöppet sem az. Földi angyalként sokkal érzékenyebben reagálsz a világ durvaságaira, a negatív energiákat is erősen érzed. Érzékenyen érint, ha téged bántanak, de mások fájdalma, problémája, gondja is könnyen megérinthet. Azzal a feladattal születtél emberi testbe, hogy szeretet, örömet sugározz. Mosolyogj hát minél többet!

2. A földi angyalok egyedül is jól érzik magukat

Igencsak erős jele, hogy angyal lakozik a lelkedben, ha szívesen töltöd az időt egyedül. A lelki egyensúlyodhoz mindenképpen nagyon fontos, hogy önmagadban elmélkedhess, és legalább egy kis időre azt tehesd, amire a szívedből vágysz. Az is fontos, légy elérhetetlen a szabadidődben, kapcsold ki a mobilt, a tévét, sétálj a friss levegőn, töltődj fel energiával. Ahhoz, hogy adni tudj, önmagaddal is törődnöd kell.

3. A földi angyalok bíznak a megérzéseikben

Bízhatsz is, hiszen nagyon erősek a megérzéseid. A legtöbb ember többnyire figyelmen kívül hagyja ezeket a belső hangokat, sugallatokat. A földre szállt angyalok ugyanakkor pontosan tudják, mikor figyeljenek a megérzéseikre. Az intuíciód sosem csap be, ha épp nem is követnéd, néhány percen belül, a visszajelzésből pontosan tudni fogod, hogy ismét „neki volt igaza”.

5 biztos jel, hogy te is angyal vagy

4. A földi angyalok küldetéssel érkeztek

Nem véletlenül születtél tehát a Földre. Komoly feladattal érkeztél. Valójában teljesen mindegy, milyen munkát végzel, a legfontosabb, hogy megvalósítsd a céljaidat. Az biztos, szolgálni érkeztél, nem véletlen, hogy szívesen segítesz másoknak. Az is mindegy, milyen formában teszed mindezt. Könnyen előfordulhat, otthon gondozod a családodat vagy éppenséggel egy étteremben szolgálod ki a vendégeket, az is előfordulhat, felettesed legmegbízhatóbb beosztottjaként dolgozol, csak az a fontos, szívből tedd, amit teszel. Így teljesíted a küldetésedet.

5. A földi angyalok számára más dolgok fontosak

Mindez pedig azt jelenti, angyalként nem a pénz, nem az anyagi meggazdagodás képviseli az értéket, a sikert az életedben. Gyakran azt sem érted, miért dolgoznak sokan sokkal többet, mint kellene, miért hajszolják a karriert, a munka helyett miért nem törődnek önmagukkal többet. Számodra fontosabb, hogy boldog lehess, és másokat is elégedettnek, boldognak láthass. Az anyagiak helyett inkább a lelki gazdagságra építesz.

(via PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top