nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek a rossz fiúkat szeretik

Ezek a csillagjegyek a rossz fiúkat szeretik

Ezek a csillagjegyek, bármilyen furcsán is hangzik, de a csöppet sem könnyű esetekhez vonzódnak. Még akkor is, ha a lelkük mélyén pontosan tudják, a szerelem végén mindig megbántják őket. Vajon miért szeretnek bele a rossz fiúkba? A horoszkópok elárulják a titkot...
NLCafé
f Ajánlom

A Kos izgalmakra vágyik

A Kos szenvedélyes, és mindig keresi az izgalmakat. Ő az, aki párkapcsolatban tudja csak az életét elképzelni. Emiatt persze biztosan meglepően hangzik, hogy ez a csillagjegy a rossz fiúkhoz vonzódik. Mivel horoszkópja szerint megnyerő és vonzó személyiség, könnyen felhívja magára a másik nem tagjainak figyelmét. Minden érdekli, ami kihívást jelent, márpedig egy olyan férfi, aki felrúgja a szabályokat, különleges izgalmakat tartogat. Amikor a Kos belefárad a felelősségvállalásba, a szabályok követésébe, egy ilyen pasi felcsillantja előtte a kaland lehetőségét. A szerelem ugyanakkor gyorsan véget ér, hiszen a Kos gyorsan felébred az átmeneti kábulatból, és rájön, ez a férfi nem hozzá való. Viszont a kaland az élet élvezetére is ráébreszti.

Az Oroszlán a rossz fiúkhoz vonzódik

Az Oroszlánt is minden érdekli, ami izgalmakat ígér és egészen más, mint a megszokott. A rossz fiúk pedig éppen ilyenek. Nem illenek a megszokott és kiszámítható karakterek közé. Az Oroszlán nő pontosan tudja, hogy kapcsolata csalódással ér véget, mégis vállalja a kockázatot. A randevúkon úgy érzi magát, mintha a legizgalmasabb mozifilmek egyikének főszerepét alakítaná. Neki pedig épp erre a reflektorfényre van a leginkább szüksége. Egy biztos, párjától megkapja a számára oly fontos figyelmet. Eleinte mindenképpen. Amíg a férfi meg nem unja, és nem tüntet ki valaki mást is a figyelmével. Ha az Oroszlán valamit nem tűr el, az a mellőzöttség és a bizonytalanság. Mégis annyira büszke, hogy be nem látná, ezúttal ezúttal is rosszul választott. Aztán a következő alkalommal újra édes, vonzó és persze igazi kihívás egy rossz fiú csábítása, aminek megint nem tud ellenállni…

A Nyilas keresi a kalandot

A Nyilas imádja a kalandokat, bátor és szívesen kockáztat. Ő is kifejezetten vonzónak találja azokat a férfiakat, akikről pontosan tudja, hosszú távon semmit sem remélhet. Mégis olyan párt keres, aki pontosan olyan merész, mint ő maga. Vibráló egyéniségével, függetlenségével könnyedén az ujja köré csavarja a kalandor típusú pasikat. A Nyilas is szívesen flörtöl, szívesen csábít, és nem gondolkodik a következményeken. Azzal egyáltalán nem törődik, hogy összetörik majd a szívét. A jelen pillanatnak él, ezért egyetlen vonzó lehetőséget sem hagy ki. Persze később ő is rájön, hogy a rossz fiúk csak ideig-óráig izgalmasak, és kicsit sem olyan bátrak és nyitottak, mint amennyire megbízhatatlanok és felelőtlenek.

A Halak a másik felét keresi a rossz fiúkban

A Halakról tudni, hogy a felhők között lebeg, és nem mindig jellemző rá a racionalitás. Ez a csillagjegy azért vonzódik a rossz fiúkhoz, mert úgy gondolja, kemény személyiségük pontosan kiegészíti az ő lágyságát. Az sem mellékes, hogy ezek a férfiak elképesztően sármosak és vonzóak. Vagánynak, felhőtlennek látja őket, akik biztosan megszépítik a romantikus nők mindennapjait. A Halak rajong a párjáért, lelkesedése egészen addig tart, amíg rá nem ébred, sokkal megértőbb, érzékenyebb és figyelmesebb férfira lenne szüksége. Ráadásul a rossz fiúk nyersek és néha faragatlanul is viselkednek, amit a Halak képtelen tolerálni. Óriási csalódásként éli meg a felismerést, hogy a vágyott férfi csöppet sem olyan, mint ahogy romantikus álmaiban elképzelte. 

(via ohippo)

Megosztás Facebookon