Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a legodaadóbb

Ki ne vágyna boldog és tartós párkapcsolatra? Mégsem biztos, hogy mindenki alkalmas erre. A horoszkóp felfedi, melyek azok a csillagjegyek, amelyek szülöttei hosszú távon a legkitartóbbak, döntéseikért, tetteikért vállalják a felelősséget, és nem mellesleg nagyon odaadóak. Melyik ez a négy csillagjegy? Felfedjük a titkokat.

A Bika hűséges és őszinte

Ez a 4 csillagjegy a legodaadóbb

A Bika számára rendkívül fontos a párkapcsolat. Amikor úgy érzi, a párjára talált, a végsőkig kitart mellette, rendkívül megbízható, odaadó és hűséges típus. Horoszkópja szerint világosan közli, mit vár el és mit akar tőled a kapcsolatban. Ki nem állhatja a kiszámíthatatlanságot, a megbízhatatlan embereket messze elkerüli. Az biztos, a Bika mindent megtesz a boldog párkapcsolatért. Kitartó és állhatatos, támaszt nyújt mindenkor, ami ugyanakkor nem jelenti azt, hogy hosszú távon unalmas partner lenne. Ez a csillagjegy bámulatosan érzéki. Egy Bikával nagyon izgalmas randevúra számíthatsz. Sokat ad, de sokat is vár el cserébe. Nagyjából ugyanazt, amit te is kapsz tőle.

A Rák ragyog a kapcsolatban

Ez a 4 csillagjegy a legodaadóbb

A Rák odaadásáról, gondoskodásáról ismert. A hosszú távú párkapcsolatok híve. Amikor szerelmes, ragyog és kivirul. Nagyon érzelmes típus, és nem is fél attól, hogy kimutassa az érzéseit. Tőled is ugyanezt várja el. Az is biztos, érzéki és romantikus randira számíthatsz ezzel a csillagjeggyel. A Rák is kitartó és hűséges típus. Időnként talán már túlzottan is szentimentális lehet, de nem könnyű az érzéseit kordában tartania. Nagyon ragaszkodó, de az is igaz rá, hogy mindig próbál alkalmazkodni és tanulni is tőled. Ugyanakkor ha nem érzi a szeretetet, könnyen elbizonytalanodik. Nagyszerű szeretőre, kiváló partnerre találsz benne, szóval bocsásd meg neki, amikor elöntik az érzelmek.

A Szűz nagyon megbízható partner

Ez a 4 csillagjegy a legodaadóbb

A Szűz megbízható és a felelősséget is mindig vállalja. Amikor problémák akadnak a párkapcsolatában, következetesen lépésről-lépésre halad végig a megoldáson. Mindenkor arra törekszik, hogy kihozhassa a lehető legtöbbet és a legjobbat a kapcsolatból. Mindent tőle telhetőt megtesz a boldogságért. Igazi csapatjátékos. Az is igaz, hogy maximalista, éppen ezért időnként biztosan konfliktusba keveredik veled, viszont meg akarja oldani a problémákat, így kibékülni sem nehéz vele. Nagyon jó szívű és alkalmazkodni is képes. A Szűzzel hosszú távban gondolkozhatsz, hiszen kitartó és nagyszerű partnerre találsz benne.

A Mérleg a hosszú távú kapcsolatokban hisz

Ez a 4 csillagjegy a legodaadóbb

A Mérleg számára a párkapcsolat mindennél többet jelent. A tartós kapcsolatok híve, aki rendkívül toleráns és mindig kerüli a vitákat, veszekedéseket. Óvatos és körültekintő, mert sebezhető. Amikor szerelmes, tényleg rózsaszínben látja a világot és téged is. Fontos számára a megbízhatóság, de ő is nagyon kitartó és hűséges partner. Nagyon vágyik a harmóniára, és kifejezetten romantikus típus. Nem dönt könnyen, de az is biztos, a találkozásoknak, a randevúknak ő aztán megadja a módját. A Mérleg mindent megtesz a párkapcsolatért, cserébe stabilitást, biztonságot vár el tőled. Miért ne adnád meg neki…

(via ohippo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top