Horoszkóp

4 ok, amiért szeretjük a Skorpiókat

Titokzatosak, szenvedélyesek, intenzívek – ez mind igaz a Skorpiókra, ám mégsem emiatt szeretjük őket a legjobban. Íme, a leginkább imádni való tulajdonságaik!

A Skorpió csillagjegy szülötteiről mindenki tudja, hogy milyen szenvedélyesek: a jó és a rossz értelemben is! Nagy fellángolások és még nagyobb féltékenykedések és sértődések jellemzik őket – de hát kinek nincsenek rossz tulajdonságai? Most inkább annak járunk utána, miért olyan végtelenül szerethetők a Skorpiók.

1. Nagyon mélyen tudnak szeretni

Bár imádnak flörtölni, ha valakit a szívükbe zárnak, ahhoz hűségesek. A szerelmet és a szeretetet nagyon komolyan veszik. Mély és valódi érzelmeket táplálnak a szeretteik iránt.

2. Szórakoztatóak és igazi egyéniségek

A Skorpiókat remek humorral áldotta meg a sors. Mindig szórakoztató és üdítő a társaságukban lenni.

4 ok, amiért szeretjük a Skorpiókat

3. A problémamegoldó képességük legendás

A Skorpió jegy szülötteit mintha az anyatermészet ajándékozta volna meg hihetetlen problémamegoldó képességükkel. Kimeríthetetlen forrásaik vannak kreatív megoldásokból.

4. Rájuk bízhatod a legféltetebb titkaidat is

Saját magukat sem adják ki, így tiszteletben tartják mások titkait is. Így a legféltettebb titkaid is biztonságban lesznek náluk.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top