Horoszkóp

5 jel, hogy szellemek szállták meg az otthonodat

Furcsa érzéseid vannak mostanában, megmagyarázhatatlan jeleket tapasztalsz a lakásodban? Talán nem is érzed jól magad? Könnyen lehet, a "tüneteket" az otthonodat megszálló szellemek okozzák. Milyen jelekből tudhatod, hogy az utóbbi időben kísértetekkel laksz együtt? Ez az 5 mindent megmagyarázhat.

1. jel, hogy szellemek is beköltöztek az otthonodba

Rád törnek időnként olyan érzések, mintha valaki figyelne, pedig egyedül vagy otthon? Mintha valaki kukkolna a sötétben, pedig senkit sem látsz? Az is előfordulhat, olyan érzésed van, mintha árnyékot láttál volna egy pillanatra. Az érzéseid nem csapnak be, nagyon valószínű, hogy valóban szellem költözhetett az otthonodba. 

2. jel, hogy szellemek szállták meg a lakásodat

Tipikus jele a szellemek jelenlétének, amikor megmagyarázhatatlan, furcsa zajokat hallasz. Nem is vagy biztos benne, hogy hallottad, pedig a semmiből kattant, csörrent valami. Néha léptekre, sőt akár sóhajtásra figyelhetsz föl, persze mindez akkor történik, amikor egyedül vagy otthon. Telihold idején különösen aktívak a szellemek, ezekben az időpontokban még több zajt csaphatnak az otthonodban.

3. jel, hogy szellemekkel laksz együtt

Nagyon valószínű, szellemek járnak a lakásodban akkor is, ha bizonyos dolgaid, tárgyak úgy eltűnnek, hogy nem találod őket többé. Az is megtörténhet, hogy egészen más helyen találod meg, mint ahová pontosan tudod, hogy letetted. 

4. jel, hogy szellemek járnak a lakásodban

Erős jelzés, amikor minden ok nélkül eltörnek üvegpoharak vagy bármilyen más tárgyaid. Nincs rá magyarázat, hiszen nem olyan helyre tetted, ahonnan leeshettek volna, mégis ez történt. Az egyik üvegpohár beleesik a mosogatóba, a porcelánváza leesik a polcról, pedig ott állt évek óta.

5. jel, hogy szellemek lepték el az otthonodat 

Önmagadhoz képest enervált és folyton fáradt vagy az utóbbi időben. Többet alszol, mégsem ébredsz kipihenten. Az a mozgás és munka, ami korábban meg se kottyant, mostanában teljesen kimerít. Nem veled vagy nem benned van a probléma. Ha szellemek szállják meg az otthonodat, elszívhatják az energiádat, emiatt pedig kimerültnek, kifacsartnak érezheted magad. Meditálj minél többet, és küldd el a lakásodból finoman a szellemeket.

Szellemek szállhatták meg az otthonodat, ha ezeket a jeleket tapasztalod
Szellemek szállhatták meg az otthonodat, ha ezeket a jeleket tapasztalod

(via magical receipe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top