Horoszkóp

Így győzhetik le ellenfelüket a csillagjegyek

Szinte mindenkinek vannak ellenségei vagy olyan emberek a környezetében, akiket nem igazán kedvel. A csillagjegyek más és más módon szállnak harcba, vagy épp kerülik el jó messzire az ellenfeleiket. Harag és háború helyett érdemesebb a leghatékonyabb megoldást választani a nemszeretem emberekkel. Hogyan és mit tehetsz? A horoszkóp ebben is segítséget nyújt.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos energikus, céltudatos, rendkívül versengő típus. Sok emberben vélheted az ellenségét felfedezni. Nem könnyű visszafognod magad, pedig a versenyfutás és a bokszkesztyű használata helyett sokkal tanácsosabb, ha egyszerűen csak vidáman rámosolyogsz ellenfeledre. Ennél keményebb pofont nem is mérhetnél rá.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika csillagjegyet sokan irigyelhetik, mert szép holmikban jár, mert luxus életet élhet. Csak azt felejtik el, hogy a sikerért te keményen megdolgozol. Alapvetően nyugodt és türelmes típus vagy, ellenségeid ugyanakkor pontosan tudják, mivel szurkálhatnak egészen addig, míg felrobbansz. Nem érdemes idáig eljutnod, próbáld meg elengedni a füled mellett a gonosz megjegyzéseket, és az egész piszkálódásról nem tudomást venni. 

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek nem keresi a bajt. Akadhatnak ellenségeid, de valószínűleg nincsenek sokan. Az is biztos, ha valaki beléd köt, használod az eszedet. Pontosan tudod, mit és hogyan mondj, hogy ne akarjanak veled ujjat húzni. Amivel megbánthatnak, az a rosszízű pletyka. A legjobb fegyver ugyanaz, amit ellened vetnek be. Kiváló memóriádból könnyedén előbányászhatsz olyan információkat, amelyek az ellenségedet hozzák igencsak kellemetlen helyzetbe. 

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák nagyon érzékeny típus. Éppen ezért az is nagyon érzékenyen érint, ha valaki negatív fényben akar téged feltüntetni. Védekezés helyett egyszerűen csak mondj róla pozitív dolgokat, hogy biztosan csak azért terjeszt rémhíreket, mert épp nincs jó passzban. Őt meglehetősen kellemetlen helyzetbe hozod, magadat ugyanakkor könnyedén tisztázod.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán imádja, ha ő lehet a középpont, ha mindenki őt dicséri és élteti. Pontosan emiatt a negatív kritikát borzasztóan rosszul viseled, és biztosan a legrosszabbat hozza ki belőled az illető, aki meg próbál beléd kötni. Háború helyett vágj vissza az ellenségednek azzal, hogy valami egészen szokatlan és különleges programot szervezel. Terjeszd mindenkinek, légy benne biztos, ellenfeled fülébe is eljutott a hír. Aztán egyszerűen felejtsd el őt meghívni. A többit már te is tudod.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz mindig a tőle lehető legjobbat adja. Ezen a tulajdonságodon akkor se változtass, ha az ellenfeledet szeretnéd megleckéztetni. Mitől vakarja dühében a falat? Ha nem tud rajtad fogást találni, mert lehetetlen a munkádba belekötni. Te csak végezd továbbra is a legnagyobb önfegyelemmel a feladatokat, mert semmivel tudod irigyedet jobban bosszantani, mint a tökéletességgel. Ugye milyen egyszerű?

Így győzheted le ellenfeledet a horoszkóp szerint
Így győzheted le ellenfeledet a horoszkóp szerint

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg született békéltető. Kedves és megnyerő a személyiséged, így valójában ellenségeid sincsenek. Ha mégis akadna, ő leginkább a vonzerődet, szeretetre méltó személyiségedet irigyli a leginkább. Vesd be ellene a legnagyobb fegyveredet, flörtölj, kacérkodj, légy vele kedves és bájos. Annyira zavarba hozod, hogy azt sem tudja, maradjon vagy inkább meneküljön.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió szenvedélyes és bosszúálló típus. Nem jár jól, aki veled akar ujjat húzni. Bámulatosan értesz hozzá, hogyan beszéltess másokat, akik nagyon sok mindent elárulnak magukról. Pontosan tudod azt is, hogyan manipuláld az ellenfeled. Fesd be a leghatásosabb fegyvert, hass az érzelmeire, szembesítsd mindazzal, amit tudsz róla, biztos lehetsz benne, soha többé nem akar ártani neked.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas könnyed és optimista. Nem igazán foglalkoztat, mit gondolnak rólad mások. Mit tehetsz, hogy távol tartsd az ellenfeled? Csak azt, amit máskor is, egyszerűen tudomást sem veszel a létezéséről, átnézel rajta, mintha ott sem lenne. Semmi sem bosszantóbb annál, mint amikor nem lehet valakin fogást találni. Ennyi az egész, ebben vagy a legjobb.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak szívós és kitartó. Minden játékot így játszol, szereted szinte a végtelenségig elhúzni. Amennyire türelmes típus vagy, ellenfeled biztosan nem az. Használd ezt a kiváló képességet, higgadtságoddal hass a másikra. Nem fogja érteni, miért vagy még mindig ennyire kimért és hűvös. Te csak haladj továbbra is kimérten és lassan, ő fogja elkövetni az első hibát meg a másodikat is. Ugye fölösleges bárhová is sietni?

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő leleményes és nagyon intelligens csillagjegy. Mindig megtalálod a kulcsot a problémákhoz. Ne versenyezz az ellenfeleddel, inkább kergesd az őrületbe. Vesd be kiváló humorodat. Mindig tudsz olyan poént mondani, amin mindenki könnyesre neveti majd magát, kivéve ellenséged, aki megpróbált beléd kötni, és akinek a viccet szántad. A humor a legjobb orvosság minden sebre.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak segítőkész és nagyon kedves típus. Éppen ezért nem könnyű veled rosszban lenni. Ha valakinek nincsenek ellenségei, akkor az biztosan te vagy. Ha valaki mégis úgy gondolja, kibírhatatlan a hatalmas szíved, egyszerűen csak kérdezd meg, miben segíthetnél neki, mi az, ami annyira bántja. Ugye, a többit részletezni sem kell…

(via astrology answers)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top