Horoszkóp

9 jel, hogy különleges képességgel rendelkezel

Gyakran bőven elegendő egy kedves szó vagy csak a figyelem, némi segítségnyújtás, és könnyen lehet, akaratlanul is megváltoztattad valakinek az életét. Talán észre sem veszed, fel sem tűnt eddig, milyen különleges és egyedi képességgel rendelkezel. Íme kilenc olyan jel, amely bizonyítja, több van benned, mint gondoltad volna.

Talán kevésbé vagy beteges típus, mint mások. Az is lehetséges, azt gondolod, ez így normális, hiszen odafigyelsz az egészségedre. Még az is előfordulhat, érzékenyen érintenek mások problémái, önzetlenül és szívesen segítesz mindenkinek, aki kéri tőled. A kedvesség, a figyelmesség a személyiségedből, a neveltetésedből is fakadhat, de abból is, hogy gyógyítónak születtél. Kilenc nagyon erős jelből felismerheted, különleges képességgel rendelkezel.

1. jel, hogy különleges képességet birtokolsz

Hogy nem vagy beteges, nem véletlen. Nemcsak önmagadat gyógyítod tudattalanul, de másokra is gyógyírként hatsz. Szívesen találkoznak veled a barátaid, de akár ismeretlenek is, mert legyenek is épp bármilyen feszültek, stresszesek, a közeledben pillanatok alatt megnyugszanak, lehiggadnak.

2. jel, hogy gyógyítónak születtél

Nemcsak te vagy egészséges, a közeledben élők, a szeretteid is jóval kevésbé betegszenek meg, mint a többiek. Olyan energia árad belőled, ami rájuk is nagyon pozitívan hat, erősíti az immunrendszerüket, így tudattalanul őket is nap mint nap egészségesebbé teszed.

3. jel, hogy különleges képességgel rendelkezel

Empátiának is nevezhetnénk, hiszen nagyon könnyen ráérzel mások problémáira, könnyen átérzed mások fájdalmát. A legtöbbször annyi is elég, hogy meghallgatod őket, fogod a kezüket. Pozitív kisugárzásod rájuk is gyógyítóan hat. Különleges képességednek köszönhetően okos meglátásaiddal, tanácsaiddal is nagyon sokat segítesz.

4. jel, hogy gyógyításra születtél

Vakon hisznek neked, és megbíznak benned az idegenek. Talán többször is előfordult, épp csak várakoztál az utcán, vagy tömegközlekedéssel utaztál, amikor ismeretlenül melléd lépett valaki, és elmesélte őszintén az élete történetét vagy annak egy fontos részletét. Anélkül, hogy egyetlen szót is szóltál volna, az idegen úgy érezte, segítettél megoldani a problémáját. Pedig csak annyit tettél, hogy meghallgattad, ő mégis érezte a belőled áradó gyógyító energiákat.

5. jel, hogy különleges képességed van

Spirituális gyógyítói képességedre utal, ha gyakran fáj a nyakad, a vállad. Ezen a területen “cipeled” ugyanis mások problémáit. A többi ember gondjai ugyanis nem csak mentálisan terhelnek le, fizikai fájdalom formájában is jelentkezhetnek. Ez a jel figyelmeztető is, hogy túl sok dolgot vettél magadra, ami nem a tiéd. Ideje lerakni a súlyokat. Önmagadra épp oly fontos figyelned, mint másokra.

6. jel, hogy spirituális gyógyítónak születtél

Ha olyan típus vagy, aki szívesen tölti az idejét a szabad levegőn, akinek reggel első dolga, hogy ablakot nyisson, és friss levegővel töltse meg a tüdejét, szinte biztosan gyógyítói képességgel rendelkezel. A gyógyítók ugyanis nem viselik jól a bezártságot, fényre, levegőre, napsütésre van szükségük a kiegyensúlyozottsághoz.

7. jel, hogy különleges képességgel rendelkezel

Vajon mennyire vonzódsz a kristályokhoz? Megnézed azokat kiállításokon, vásárokon? Talán már otthonodban is tartasz belőlük néhányat? Csöppet sem véletlen, hiszen a kristályok gyógyítanak, te pedig önkéntelenül is szívesen veszed a kezedbe, szívesen használod azokat. Anélkül is érzed és tudod, mire valók, hogy a kristálygyógyászatot egyszer is tanulmányoztad volna.

Ezek a jelek bizonyítják, különleges képességgel rendelkezel
Ezek a jelek bizonyítják, különleges képességgel rendelkezel

8. jel, hogy különleges képességed van

A kezedben bámulatos erő rejlik. Anélkül is fantasztikus az érintésed, hogy tanultál volna profi masszírozást. Pontosan érzed, mit szeretne a partner, akit masszírozol, önkéntelenül tudod, milyen mozdulatok a legkellemesebbek számára. Érzed a testében található fájdalmat, de az is könnyen előfordulhat, hogy látod a gyógyítandó területet az auráján át.

9. jel, hogy spirituális gyógyításra születtél

Több olyan étel és ital is létezik, amelyet a szervezeted nagyon nehezen tolerál, amelyektől szinte mindig rosszul leszel. Érzékeny lehetsz bizonyos ételtípusokra vagy összetevőkre, vélhetően tejterméket, húst, tojást is nagyon keveset fogyasztasz. Könnyen lehet, a vegetáriánus életmódot preferálod.

(via ewao)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top