Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy a leggonoszabb

A csillagjegyek nem mindig mutatják a szebbik arcukat. Pontosabban, előtted azt mutatják, aztán a hátad mögött jól kibeszélnek. Ezzel az öt csillagjeggyel nem árt óvatosnak lenned, mert amikor az érdekük úgy kívánja, meglehetősen gonoszak tudnak lenni. Mindez természetesen csupán részlet a személyiségükből, a jellemvonások nem feltétlenül érvényesek mindenkire. Ugyanakkor kétségtelen, hogy ezek a negatív tulajdonságok is ott rejtőzhetnek a lelkükben. Vajon te is köztük vagy?

Az Ikrek a legnagyobb pletykafészek

Az Ikrek borzasztóan pletykás és megbízhatatlan csillagjegy. Előfordulhat, hogy előtted egészen más arcát mutatja, mint amit valójában gondol. Az igazságot is úgy ferdíti, ahogy az számára a leginkább előnyös. Okos és intelligens, ezért sem árt vigyázni vele. Finoman és óvatosan manipulál, úgy, hogy közben észre sem veszed. Még csak azt sem lehet rá mondani, hogy számító lenne. Egyszerűen csak pontosan tudja, mit és hogyan mondjon, hogyan forgassa a szavakat, hogyan keverje a lapokat, hogy magát mindenkor a legjobb színben tüntesse fel. Fondorlatossága rád viszont nem vet majd jó fényt.

Az Oroszlán a legfölényesebb

Az Oroszlán a legfőnökösködőbb típus valamennyi csillagjegy között. Ő a király vagy a királynő, mellette csak alattvaló lehetsz. Igencsak magasan hordja az orrát, és tutira magas lóról beszél veled. Olyan emberekkel veszi körül magát, akik kitüntetik a figyelmükkel, akik meghajolnak előtte, akik szinte szó szerint lesik és kiszolgálják az igényeit. Hatalmaskodó és meglehetősen arrogáns típus. Nem érdemes vitatkozni vele, csak neki lehet igaza. Mindegy, milyen érveket sorolsz fel, úgyis azt gondolja, amit ő akar. Kíméletlenül söpör el, és nagyon gonosz tud lenni, ha bármilyen módon keresztezed az útját, vagy megsérted az óriásira hizlalt egóját.

A Szűz kritikája a legfájóbb

A Szűz nagyon okos csillagjegy. Bámulatosan fedi fel a legapróbb részleteket is. Rólad is gyorsan kideríti a hiányosságaidat, amivel biztosan szembesíteni fog. Megtalálja a legfájóbb pontodat. Nem hagyná ki a maró és kíméletlen kritikát, hiszen ő mindenben tökéletes. Mások meg képtelenek bármit is jól csinálni. Kedvenc időtöltése a panaszkodás. Ilyenkor úgy tesz, mint egy ártatlan angyal, pedig valójában az ördög rejtőzik benne. Csak azokkal az emberekkel képes kijönni, akik értékelik, és elfogadják maximalizmusát. Hiszen ő mindig a tökéletesre törekszik.

A Skorpió a legkíméletlenebb

A Skorpió természete szinte már mániákus. Addig nem nyugszik, míg el nem éri a célját, meg nem kapja, amit akar. Folyton gyanakszik, hihetetlenül paranoiás. A bosszú számára mindennél édesebb, amikor sérelem éri, biztosan nem hagyja annyiban. Azt akarja, neked is pontosan annyira fájjon, ha már kihívtad a haragját. Mindent birtokolni akar, beleértve téged is. Nem könnyű különbséget tenni a szeretete és a féltékenysége között. Az is biztos, ha csupán a féltékenység szikrája pattan fel benne, az őrületbe kergethet a folyamatos ellenőrzéssel, a keresztkérdésekkel. Kíméletlenül torolhatja meg az őt ért sérelmeket.

A Bak a legkeményebb

A Bak egy idő után mindent és mindenkit gyűlöl. Ilyenkor már semmi sem elég jó neki, goromba és utálatos, mindegy, mit mondasz vagy teszel. A korlátozást sem viseli el, szinte kegyetlenné válik, ha nem azt teheti, amit akar. Mindegy, hogy igazad van vagy sem, nem tudod megállítani. Ha egyszer kihívtad a haragját, nem bocsát meg, haragtartó, sértődékeny, kiállhatatlan, úgy gondolja, ő mindenki és mindenek felett áll. Rendkívül gyanakvó, mindenben azt látja, hogy az ellene történik. Az önzősége sem ismer határokat, semmit sem oszt meg, sőt azzal tüntet, hogy neki minden jár, másoknak ugyanakkor minden drága.

Ez az 5 csillagjegy minden bizonnyal a leggonoszabb
Ez az 5 csillagjegy minden bizonnyal a leggonoszabb

(via your big cheese)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top