nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ez a 3 csillagjegy mindent túl komolyan vesz

Ez a 3 csillagjegy mindent túl komolyan vesz

Vannak csillagjegyek, akik vidámak, optimisták, lazák, élvezik az élet adta örömöket. Mások mindent túlbonyolíthatnak, küszködnek, talán már túlzottan is komolyan veszik az életet. Pedig nekik is csak engedniük kellene valamit az önfegyelemből, és máris jobban érezhetnék magukat. Melyek azok a csillagjegyek, akik mindent túl komolyan vesznek? Íme. Te is köztük vagy?
NLCafé
f Ajánlom

A Halak inkább otthon szomorkodik

A Halak valóban nem az a típus, aki vihogna minden mulatságos dolgon, inkább vonogatja a vállát még akkor is, amikor a boldogság szele csapja meg. Horoszkópja szerint inkább otthon üldögél magányosan, mintsem kimozduljon, és társaságban töltse az idejét. Elmerül a fájdalmában, a magányában, és nem veszi észre, mennyire elszigeteli magát másoktól. Ha mégis társaságban töltené az idejét, és valaki viccet mond, vagy valami pozitív dologgal próbálja felvidítani, egyszerűen nem hiszi el, hogy az tényleg neki szól. A Halaknak szenvednie kell, a vidámság fel sem tűnik neki, de amiről valami szörnyűséget hall, akkor kapja csak fel a fejét. Mindezzel pedig magának is még inkább bizonygatja, az élet mennyire borzalmas és nehéz.

A Szűz minden túlbonyolít

A Szűz mindent tökéletesen elrendez az életében, mégsem elégedett. Mindig akad valami, ami nem tökéletes, amin javítani lehetne. Gyönyörűséggel tölti el, amikor cinikus megjegyzéseket tehet. Mindehhez pedig bőven elég látnia vagy hallania egy apróságot. Minden megragad a fejében, és nem hagyja ki a lehetőséget, hogy megjegyezze, az a dolog, miért nem ér egy fabatkát sem. Lehetetlen megfelelni neki. Abban is nagyon jó, hogy másokat hibáztasson, pedig elég lenne, ha kicsit magába tekintene néha. Könnyen ítélkezik, könnyen és sokszor meggondolatlanul mond véleményt. Van igazság abban, amit a Szűz kiejt a száján, csak nem mindegy hogyan teszi. Az is biztos, nem érzi jól magát a bőrében. Talán, ha kevésbé lenne maximalista, ha nem gondolná, hogy mindent csak ő csinál jól, ha el tudná fogadni, hogy senki és semmi sem tökéletes, ahogyan ő sem az, jóval könnyebben tudná venni az életet.

A Skorpió nem bírja a viccet

A Skorpió rendkívül zárkózott típus, az érzéseit illetően mindenképpen. Nagyon nehéz őt megközelíteni, mert rendkívül gyanakvó csillagjegy. Ugyanakkor imád mások lelkében kutakodni, és a gunyoros viccelődés sem áll tőle távol. Azonnal fordul a kocka, amikor ő a vicces megjegyzés célpontja. Ki nem állhatja ugyanis, ha rajta viccelődik valaki. Kemény, szúrós megjegyzéssel “teszi helyére” a másikat. Könnyen rátapint a gyenge pontra, és nem is hagyja azt szó nélkül. Nem érdemes ujjat húzni vele, mert egy Skorpióval nem lehet csak úgy játszadozni. Könnyed, laza és önfeledt ez a csillagjegy sosem lesz.

Ezek a csillagjegyek mindent túlságosan komolyan vesznek
Ezek a csillagjegyek mindent túlságosan komolyan vesznek

(via TypeWriter’s Voice)

Megosztás Facebookon