Horoszkóp

Ilyen a csillagjegyek kedvenc pizzája

Hogy kinek melyik pizza a kedvence, még az sem véletlen. Egyik csillagjegy a csípős ízeket, más pedig inkább a lágy és tejszínes vagy éppen az édes, ananászos ízeket kedveli. Hogy milyen pizzát rendelnének a csillagjegyek? Íme. Sőt, miért is ne tárcsázhatnád máris a pizzafutárt?

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként rendkívül elfoglalt vagy, folyton rohansz, viszont egy finom ebédet sosem hagynál ki. A pizzát imádod, a csípős ízeknek sem tudsz ellenállni. Ötvözve a kettőt, dupla sajtos, pepperonis pizzát választasz magadnak.

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként a vékony és ropogós tésztájú pizzát szeretet a leginkább, csípős paprikával, fekete olívával, mozzarella sajttal. Megbízható, megunhatatlan és bámulatos – akár csak te.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként vidám és optimista a természeted. Azt szereted, ha mások is boldogok körülötted. Téged pedig a sajtos Margharita pizza tesz igazán boldoggá. A lényeg, hogy sok, sőt még több sajt legyen rajta.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként a házilag készített pizzában hiszel. Miért épp ebben? Mert a családi élet nyugalma tesz boldoggá, ráadásul a konyhában is többnyire jól boldogulsz. Igazad van, akkor mégis minek rendelnél.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként álmaid pizzája nagyon sok paradicsomszósszal borított, legalább ennyi csípős paprikát, fűszert és fokhagymát tartalmaz, hús és a sajt mennyiségéről már nem is beszélve. Hedonista típusként mindenből a legtöbbet és a legjobbat szeretnéd.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként az egészséges életmód híve vagy. Hogy zöldséges feltétet rendelsz, az nem kétséges, ahogyan az sem, ha választhatsz, akkor a gluténmentes pizza mellett döntesz.

Ilyen pizzát rendelnének a csillagjegyek
Ilyen pizzát rendelnének a csillagjegyek

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként már az is problémát okoz, milyen pizzát válassz az étlapról. Talán még azt sem döntötted el, melyik a kedvenced. Ha sajtos-sonkás változatot rendelsz, biztosan nem fogsz mellé.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként pontosan tudod, mit akarsz. Így, amikor pizzát rendelsz, meg sem nézed a kínálatot, határozott elképzeléseid vannak. A barbecue feltét a kedvenced.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként mindig próbálod a határokat feszegetni. Nyitott, kíváncsi és kalandozó típus vagy, így az új ízeket is szívesen megkóstolod. Jöhet az egzotikus pizza épp úgy, mint a spenótos, a baconös, a fokhagymás vagy a gombás feltételek.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként nem bonyolítod túl a dolgokat, ami bevált, azon nem változtatsz. Az étlapról is a legegyszerűbb, de biztosan elronthatatlan sajtos pizzát rendeled.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként nem vagy hétköznapi. Pizzát sem választasz azok közül, amit mindenki szeret. Nálad a különleges, az egyedi ízek jöhetnek szóba. Imádod a mediterrán ételeket, ezért szinte biztos, hogy tengergyümölcsei pizzát választasz.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként inkább a lágyabb ízeket kedveled. A csirkehús zöldséggel a tökéletes ebéd számodra. Nem terheli a gyomrot, laktat, ugyanakkor a kalóriáktól sem kell tartanod. Ha pizzát rendelsz, azon is csirke és zöldséges feltét lesz.

(via your big cheese)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top