Horoszkóp

Neked van H a tenyeredben? Ezt jelenti

Azt mondják, a sorsod, a jövőd a tenyeredben rejlik. Való igaz, a tenyered egyedi, a vonalakból pedig nagyon sok minden kiolvasható a személyiségedről, a lehetőségeidről. Könnyen előfordulhat, a te tenyeredben is H alakban húzódnak a vonalak. Ha így van, annak természetesen fontos jelentése van. Íme, ezt tudhatod meg magadról, a jövődről.

A tenyeredből jóval többet ki lehet olvasni, mint gondolnád. Könnyedén fény derül a személyiségedre, a jövődre, de még azt is megtudhatod, mennyire vagy szerencsés az életben. Mindehhez csupán azt kell alaposan szemügyre venni, hogyan futnak a vonalak a tenyeredben. Látható benne egy rejtett jelzés is arra vonatkozóan, mennyire lehetsz sikeres az életedben.

Pillants a tenyeredre, és nézd meg, keresztezik-e a vonalak egymást úgy, hogy abból egy H betű rajzolódik ki. (A rajzon a piros, a kék és a sárga vonalak jelzik.) Ha a válaszod igen, akkor mindenképpen olvass tovább.

H betűt rajzolhatnak a vonalak a tenyeredben
H betűt rajzolhatnak a vonalak a tenyeredben

A H betűt leggyakrabban a szívvonal, a fejvonal és a szerencsevonal alkotják. Ha látod jelet a tenyeredben, akkor sikeres lehet az életed. Könnyen lehet, most még nem érzed annak, de ne keseredj el, ez a siker a negyvenes éveidben egészen biztosan rád talál.

Ha már túl vagy a negyvenedik születésnapodon, akkor egyre inkább az élet naposabb oldalára sodródhatsz. Nem véletlenül, hiszen keményen megdolgoztál a sikerért, sokat fejlődtél, sokat tettél érte.

A H betű az érzékenységedre is utal. Szívesen segítesz másoknak, átérzed és megérted a problémáikat. Szeretteidért mindent megteszel. Arra is figyelmeztet a jel, hogy légy óvatos és körültekintő, hiszen sokan kihasználhatják nagylelkűségedet.

Ha kirajzolódik a jel a tenyeredben, pozitívan tekintesz az életedre, tele vagy energiával, szereted az életedet. Intelligens ember vagy, kifejezetten gyorsan kapcsolsz. Áldást kaptál az életedre. Élj a lehetőséggel.

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top