Horoszkóp

Ekkor telik be a pohár a csillagjegyeknél, és ekkor szakítanak

Hogy kinél mikor telik be a pohár, az a vérmérsékletétől is függ. Akadnak csillagjegyek, akiknél hosszasabban feszegetheted a határokat, másoknál jóval szűkösebbek a lehetőségek. Hogy mikor jön el a pillanat, és pontosan mi is az, ami után nincs tovább, arról a horoszkópok mesélnek. Figyelem, fontos párkapcsolati információk következnek.

A Kos (március 20. – április 19.)

A legvalószínűbb ok, amiért egy Kos a szakítás mellett dönt, ha megpróbálod őt visszatartani az álmai megvalósításában. Ez a csillagjegy ugyanis rendkívül céltudatos és törekvő. Csöppet sem szereti, ha irányítani akarod, ha nem adsz neki kelló távolságot és önállóságot, hogy azt tehesse, amit akar. A korlátokkal épp azt éred el, hogy gyorsan felrúgja a párkapcsolatot.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika rendkívül büszke és legalább ennyire makacs. Szereti a dolgait kézben tartani, amit a fejébe vesz, amit eltervez, attól el nem tántoríthatod. Gondosan, lépésről lépésre tervezi meg az életét, a változásokat csöppet sem kedveli. Éppen ezért, ennél az alapvetően türelmes csillagjegynél biztosan betelik a pohár, ha folyton keresztülhúzod a számításait, ha folyton átszervezed, amit már előre elrendezett.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek az a típus, aki folyamatosan az örömre, az izgalmakra, a változásokra vágyik. Mindig történjen valami, az állandóságot, a kiszámíthatóságot ez a csillagjegy hosszú távon nem viseli. Ezért gyorsan kilép az olyan párkapcsolatból, ami túlságosan kiszámítható, ami unalommal, egyhangúsággal tölti el, ráadásul mentális képességeit sem köti le. Ami nem inspirálja, az többé nem lesz elég vonzó számára.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák mindenre nyitott, ami az érzéseit, az érzelmeit megérinti. Horoszkópja szerint a mély érzelmeken alapuló párkapcsolatban érzi jól magát. Éppen ezért, amikor úgy érzi, a kapcsolat már nem adja meg neki azt az érzelmi biztonságot, amire vágyik, bármennyire is fájdalmas a számára, mégis a szakítás mellett dönt.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán egészen elképesztően büszke típus. Számára saját maga a legfontosabb, szerinte ő a tökéletes, benne nem lehet hibát találni. A kritikát nem bírja, gyűlöli, ha bármiben is meg akarod őt változtatni. Az, hogy éppen hogyan érzi magát a bőrében attól is függ, hogyan tekint önmagára. Ha a kritikával megsérted az egóját, biztos lehetsz benne, hogy többé nem látod. Óriási drámát rendez, amiből biztosan nem tudsz jól kijönni.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz számára a kommunikáció az egyik legfontosabb pillér a párkapcsolatban. A Szűz el is mondja, ha valami nem tetszik neki, a véleményét, javaslatait sosem zárja palackba. Különösen fontos, hogy figyelmesen meghallgasd az ötleteit. Nála akkor telik be a pohár, ha úgy érzi, nem figyelsz rá, nem érdekled őt eléggé, és folyton vitatkozol vagy civakodsz vele.

Ezért biztosan betelik a pohár a csillagjegyeknél
Ezért biztosan betelik a pohár a csillagjegyeknél

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg legnagyobb értéke a személyisége és a büszkesége. Amikor ő szeret, akkor teljes szívéből szeret. Nem fogja vissza magát. Éppen ezért, ha rájön, hogy csak kihasználod, hogy nem viszonzod az érzéseit, gyorsan kiábrándul belőled. Az ő szerelmét nem használhatod úgy, mint egy tárgyat. Nála ez az érzés és a párkapcsolat mindennél értékesebb.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió rendkívül birtokló és féltékeny típus. Nála a megcsalás megbocsáthatatlan bűnnek számít. A bizalom alapvető a számára, ha egyszer eljátszottad, többé nem tudod kivívni. Ha megtudja a félrelépést, egyszerűen kisétál az ajtón, és nem látod többé. Nem bocsát meg.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas jelszava a szabadság. Képtelen létezni nélküle, a párkapcsolatban is ez a legfontosabb a számára. Éppen ezért, amikor fullasztónak érzi a kapcsolatát, egyre inkább menekülni próbál. Ha visszatartod, ha korlátozni akarod, azzal csak a még nagyobb távolságot éred el. Nem tud olyan kapcsolatban élni, amelyikben nem kapja meg a függetlenséget, a szabad mozgásteret.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak is rendkívül céltudatos, aki rendíthetetlenül küzd az álmai megvalósításáért. Szívós, kemény és kitartó. Éppen ezért nagyon rosszul viseli, ha akadályozod a céljai megvalósításában. Szinte biztosan betelik nála a pohár, ha csak egyetlenegyszer is megkérdőjelezed a céljait, ha nem értékeled a helyén a vágyat, amit el szeretne érni. Ebben az esetben nincs nála visszaút.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő okos és intelligens csillagjegy. Elvei vannak, amelyeken csak nagyon kivételes esetekben változtat. Alaposan megtervezi a céljait, minden váratlan lehetőséget előre kiszámol. Éppen ezért nála biztosan szakítóok lesz, egyrészt, ha kiderül, mégsem vagy olyan intellingens, mint amilyennek először gondolt, másrészt pedig, ha megpróbálod a számításait keresztülhúzni, illetve bármilyen módon manipulálni.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak törékeny és érzékeny típus. Az érzéseit nagyon könnyű darabokra törni. Éppen ezért olyan partnerre vágyik, aki megérti őt, aki képes elfogadni törékeny természetét, aki kellően türelmes és megértő. Amit képtelen elviselni, az a közönséges viselkedés, a durva beszédstílus. Ha ilyen lennél, ne kezdj ezzel a csillagjeggyel, nincs esélyed.

(via rerules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top