Horoszkóp

Bámulatos üvegekbe temethetnek ezentúl

Nos, úgy tűnik, a koporsók, a temetési urnák ideje lejárt. A hamvakat bámulatosan szép üveggömbökben őrizheti ezentúl minden közvetlen hozzátartozó, aki ezt a különleges és valóban lenyűgöző módját választja a temetésnek. Te vásárolnál ilyen gömböt?

Egy Washington állambeli cég bámulatos ötletet valósított meg. Szerintük a hagyományos temetések helyett meghatóbb a végső búcsú, ha az elhunyt hamvait lenyűgöző üveggömbökben vagy üvegszívekben őrizhetik a hozzátartozók. A dísztárgyaknak is beillő üvegekbe egyetlen evőkanálnyit töltenek a hamvakból. 

A művészi gondossággal elkészített tárgyakat számtalan színben és formában rendelhetik meg a gyászolók. Az biztos, hogy aki a temetésnek ezt a formáját választja, annak a bámulatosan ízléses urnácskák örök emlékként szolgálhatnak. A kiválasztott üveggömbbe az elhunyt nevét is belevésik.

Győződj meg róla magad is, mennyire lenyűgözőek ezek az üvegtárgyak

Megnézem
Összes kép (1)

Az üveggömbök ára 145 dollár, nagyjából 38 ezer forint. Nem tűnik olcsónak, de a hagyományos temetéshez képest relatíve elérhető az ár. A gömbök mellett természetesen a végső búcsúról sem kell lemondaniuk a gyászolóknak, a temetési szertartást ettől függetlenül is megszervezhetik. Kicsit bizarrnak tűnhet, mégis egyre többen élnek a lehetőséggel, hogy szerettük hamvaiból legalább néhány grammnyit otthonuk egyik polcán őrizhessenek.

(via canyou actually)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top