nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ez a 4 csillagjegy mindenkinél vonzóbb

Ez a 4 csillagjegy mindenkinél vonzóbb

Vajon melyek azok a csillagjegyek, akik a leginkább értékelik, tisztelik a nőket? Melyek azok, akiket a nők a legvonzóbbnak tartanak? A horoszkópok felfedik ezeket a tulajdonságokat is. Szóval, íme a négy legvonzóbb férfi csillagjegy. A párod is köztük van?
NLCafé
f Ajánlom

A Kos férfi több módon mutatja ki szeretetét

A Kos nem véletlenül került a négy legvonzóbb és legszerethetőbb csillagjegy közé. A legelőnyösebb tulajdonságai ezt a férfit is a reflektorfénybe emelik. A Kos férfi ugyanis rendkívül figyelmes és udvarias a nőkkel. Komolyan veszi párja kérését, szem előtt tartja a vágyait. Nem véletlen az sem, hogy nagyon sok nő szerint a Kos férfi a tökéletes társ és szerető. Horoszkópja szerint erős, férfias, magabiztos, szenvedélyes, céltudatos, figyelmes, gondoskodó, nem mellesleg érzékeny és érzéki típus. Persze, nem minden nő számára ő az ideális partner, de tény, nem lehet elmenni pozitív kisugárzása mellett. A Kos férfi nemcsak az érzéseit mutatja ki szerelmének, de minden tőle telhetőt megtesz, hogy boldoggá tegye.

A Vízöntő férfi előbb párjára gondol, csak azután önmagára

A Vízöntő férfiról nem romantika jut a nők eszébe elsőként. Mégsem véletlen, hogy a legvonzóbb és leginkább szeretetre méltó csillagjegyek közé került. Nem igazán képes az érzelmeit felfedni és kimutatni, de hogy mélyen érző, érzékeny típus, az kétségtelen. A hagyományos értelemben már csak emiatt sem nevezhető romantikus típusnak a Vízöntő férfi, de hogy izgalmas és eredeti, az vitathatatlan. Amikor párjára talál, tudatosan alkalmazkodik szerelméhez, és valóban próbál megtenni érte minden tőle telhetőt. Az is biztos, párja kívánságait mindig a sajátja elé helyezi. Ezzel a tulajdonságával pontosan az Oroszlán, a Skorpió, a Bak és a Bika ellentéte. Különcségével, az óriási térigényével hosszabb távon sok nő szemében ugyan elveszíti a vonzerejét, de akiben párjára lel, aki felismeri benne az egyéniséget, az a nő sosem fog unatkozni Vízöntő párja mellett.

Az Oroszlán férfi a legnagyszerűbb partner

Kétségtelen, az Oroszlán az egyik legforróbb szerelmi partner valamennyi csillagjegy közül. Nagyon sok nő nyilatkozik úgy, a tökéletes társat az Oroszlán férfi személyében találta meg. Horoszkópja szerint ugyanis nemcsak kivételes és szenvedélyes szerető, hanem magabiztos, erős, energikus, férfias, nagyvonalú és lenyűgöző partner. Persze, nem mindenkor és minden körülmények között ilyen csillogó és pozitív, gyakran az olyan tulajdonságai is előtérbe kerülnek, mint az önzőség, az uralkodási vágy, a robbanékonyság. Ennek ellenére, ha párjára talál, aki felnéz rá, tiszteli és feltételek nélkül szereti őt, az Oroszlán férfi a legszerethetőbb oldalát adja szíve hölgyének. Az a nő, aki királyként tekint rá, biztos lehet benne, a kapcsolatban ő lesz a királynő.

A Rák férfi a legromantikusabb

A legromantikusabb csillagjegy kétségtelenül a Rák. Ez a férfi feltételek nélkül szereti párját. Mindent megtesz érte, rendkívül figyelmes, segítőkész, gondoskodó és rajongó típus. Persze, könnyen lehet, ez a rajongás sokakat inkább elijeszt a Rák férfi mellől. Esetében az is érdekes, hogy ahhoz a nőhöz vonzódik a leginkább, aki pici távolságot tart, akiért, úgy érzi, újra és újra meg kell küzdenie. Amikor szerelmes, az érzelmei hevesek, túlfűtöttek, ilyenkor sokszor nem is tudja pontosan, mire vágyik a társa. Szóval, néha kicsit soknak tűnhetnek a nagy érzelmek. Ugyanakkor az a nő, aki imádja párja rajongását, imádja, amikor udvarol neki, imádja, amikor romantikával fűszerezett meglepetéseket szervez, tökéletes társra találhat a Rák férfi személyében. 

Ezek a csillagjegyek a legvonzóbbak
Ezek a csillagjegyek a legvonzóbbak

(via ledynews)

Megosztás Facebookon