Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a legkeményebb

Ez a négy csillagjegy jóval erősebb, határozottabb és keményebb a többieknél. Nem érdemes vitába vagy harca szállni velük, mert könnyedén felülkerekednek rajtad. Az is lehetséges, hogy te is az egyik csillagjegy szülötte vagy a négy közül. Mennyire ismersz magadra? Vajon mennyire igazad az állítások?

A Kos rémesen ragaszkodik az elveihez

A Kos az egyik legerősebb és legmakacsabb, legönfejűbb csillagjegy. Többnyire mindenkivel tudatja, ki a főnök, nem igazán tűr ellentmondást, gyakran lobbanékony és heves. Ugyanakkor az is igaz rá, hogy amennyire kemény és következetes, pontosan annyira könyörületes és jószívű is. Persze, leginkább azokkal, akiktől megkapja a vágyott figyelmet. Kétségtelen, a Kos vezetésre született. Példamutató, kitartó és rendkívül szívós vezető.

A Skorpiót az érzelmei irányítják

Amennyire racionális a Kos, a Skorpió pontosan annyira érzelmes. Az érzelmeit kontrollálja, ő is mereven ragaszkodik az elveihez, nem éri be másoktól sem kevesebbel. Az álmait, a vágyait bármilyen akadályon keresztül is megvalósítja. Nem létezik számára lehetetlen cél. Keményen küzd, és nem adja fel. Dühkitörésre nála is számítani lehet, hiszen az érzelmei vezérlik. Az is biztos, a megérzései bámulatosan működnek, hallgat is rájuk. A Skorpió rendkívül meggyőző, mert az érzelmeidet veszi célba. Azt a szót pedig, hogy nem, egyszerűen nem ismeri.

A Rák változtatja az álláspontját

A Rák az érzelmességről, a kedvességről, a gondoskodásról ismert a leginkább. Pedig neki is van egy egészen eltérő kemény, sőt már-már kegyetlen oldala is. A terveit gyakran változtatja annak megfelelően, hogy épp mi az előnyös számára. Ettől függetlenül mégsem kevésbé szívós és állhatatos, mint a másik három csillagjegy. Horoszkópja szerint vannak dolgok az életében, amelyekhez kőkeményen ragaszkodik. Olyan emberek társágát keresi, akik inspirálóan hatnak rá, akik hisznek benne és a képességeiben, akik lelkesítik és támogatják céljai megvalósításában. A Rák maximalista, és az önbizalma is a helyén van.

Az Oroszlán született vezető

Vitathatatlan, az Oroszlán vezetésre, irányításra született. Ami mellett leteszi a voksát, azért olyan határozottsággal küzd és dolgozik, hogy semmivel sem lehet letéríteni az útról. Pontosan, mint az állatvilág oroszlánjai: elképesztően kemény, kitartó, szívós, és nem ismeri a félelmet. Mindenkor megújul, ha épp arra van szükség. Elképesztően vágyik a tökéletességre. Nemcsak abban, hogy amit kiad a kezéből, az a legjobb legyen, ő maga akar a legjobb lenni. A figyelmet, a reflektorfényt nem adja át másnak. Igazi túlélő, elpusztíthatatlan csillagjegy

Ezek a csillagjegyek a legkeményebbek, a leghatározottabbak
Ezek a csillagjegyek a legkeményebbek, a leghatározottabbak

(via parhlo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top