Horoszkóp

Így éreznek a csillagjegyek, amikor összetörték a szívüket

Mindenki másként éli meg a szakítást, a csalódást. Fájdalmas, de a fájdalmát is másként mutatja ki, vagy éppenséggel magába zárja. Hogyan viselkednek, hogyan érzik magukat a különböző csillagjegyek, amikor összetörték a szívüket? A horoszkópból erre is fény derülhet.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos nem engedi meg magának a fájdalmat. Kemény, határozott, és szenvedélyes típus, aki uralkodik magán, uralja az érzelmeit. Bármennyire is fájdalmas a szakítás, ez a csillagjegy nem mutat gyengeséget.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika makacs és akaratos. Ennek ellenére az érzései nagyon mélyek és tartósak. A párkapcsolatban, a szerelemben is biztonságra törekszik. Amikor összetörik a szívét, nagyon tud szenvedni. Mégis a legjobb, ha elengedi a fájdalmat, mert annál, aki elhagyta, vagy becsapta őt, csak jobbat érdemelhet.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek alapvetően vidám és társaságkedvelő típus. Viszont nehéz nehézséget okoz számára a bizalom. Sokáig képes párjában kételkedni, aztán amikor elhagyják, jön, az én megmondtam frázissal. Akkor tudja fájdalmát elfogadni, ha megérti azt, ha elfogadható magyarázatot kap vagy talál a szakítás okára.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák nagyon érzelmes típus. A szerelem, a párkapcsolat mindennél többet jelent számára. Így, amikor összetörik a szívét, abba szinte belepusztul. A fájdalmat úgy élheti túl, ha nem a volt-párjára, hanem a munkájára, a feladataira koncentrál. A magánéletét ez a csillagjegy ugyanis sosem viszi a munkahelyére.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánt a szeretet élteti. Amikor úgy érzi, már nem szeretik eléggé, vagy nem kapja meg a számára oly fontos figyelmet, magába roskad, vagy a legundokabb oldalát érvényesíti. A csalódás fájdalmát hosszú ideig őrzi magában, a bánatot ugyanakkor ő sem mutatja kifelé. Még mit nem, hogy az exe azt lássa, szenved miatta?

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz nem dédelgeti hosszasan a fájdalmat a lelkében. Talán valamennyi csillagjegy közül ő az, aki legelőször megrázza magát, és továbblép. Könnyen lehet, azért viselkedik így, mert a Szűz nagyon sokat csalódik. A szakítás után gyorsan beleugrik a következő randiba, vagy egyszerűen semmibe veszi hűtlen exét.

Így éreznek a csillagjegyek, amikor összetörik a szívüket
Így éreznek a csillagjegyek, amikor összetörték a szívüket

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg számára is különös jelentőséggel bír a párkapcsolat. Horoszkópja szerint nagyon nehezen törődik bele a szakításba, ő az, aki biztosan felajánlja, legalább maradjunk barátok. Neki ugyanis még az ilyen kapcsolat is többet jelent a semminél. Pedig okosabb lenne olyan barátok társaságát keresnie, akik valóban szeretik, és támogatják a gyógyulásban.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió nem felejti el, ha szerelme megbántja, vagy elhagyja. Emelt fővel veszi tudomásul a döntést, mert úgy gondolja, ezer másik és sokkal jobb lehetőség vár rá. Látni sem akarja többé korábbi partnerét, miközben lelkében tombolnak az érzések. Bosszút forralhat, hogy fájdalmát enyhítse, de aztán egy új szerelem, aki értékelni is tudja őt, túllendíti a mélyponton.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas lép túl talán a legkönnyebben a szakításon. Még akkor is képes nevetni, amikor összetörték a szívét. Nem aggódik, nem dédelgeti a félelmeit, pontosan tudja, majd lesz egy következő lehetősége. Akkor bulizik a legönfeledtebben, amikor mások a sebeiket ápolgatják.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak addig agyal a szakításon, amíg már nincs mit elemezgetni. Nehezen veszi tudomásul a megváltoztathatatlant. Fogalma sincs, mit kellett volna másként tennie, hogy ne jusson a kapcsolat a szakításig. Újra és újra az exe visszatérésében reménykedik, aztán egy idő után maga is rájön, ez nem történik meg. Ilyenkor lesz képes nyitni egy új párkapcsolat felé.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő alapvetően sem teregeti ki az érzéseit. Amikor összetörik a szívét, bánatát még inkább magába rejti. Ő sem mutatna gyengeséget kifelé. Az viszont előfordulhat, hogy egyetlen barátnak, akiben igazán megbízik, kiönti a szívét. Pontosabban, annyit árul el az érzéseiről, hogy köszöni, már jól van.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak szintén érzékeny és érzelmes típus. Na, ő nem fél kimutatni a gyengeségét, a fájdalmát. Ez a csillagjegy biztosan kiönti a szívét annak a barátnak, aki igazán megérti őt. A Halak csak így képes szembenézni a szakítással.

(via pucker mob)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top