Horoszkóp

Ilyen a tudatos szex, amikor a lelkek is összekapcsolódnak

A tudatos szex egészen más, mint amit hagyományos értelemben a szeretkezésről gondolsz. Jóval több annál. Nemcsak a fizikai és az érzelmi tényezők számítanak, a holisztikus szemlélet is különösen fontos. Amikor a lelkek is egymásba érnek, a szexuális együttlét bámulatos érzéseket ad a pároknak. Ismerd meg, és sajátítsd el te is a tudatos szexuális együttlétet.

A szexuális energia adja az élet magvát. Hatással van a kreativitásra, az élet szinte minden aspektusára, általa értheted meg az élet értelmét. A szexuális együttlét nem csupán öröm és élvezet, mély és lelki kapocs is egyben két ember között. Szeretkezés közben megtapasztalhatod önmagadban az erotikát, és rákapcsolódhatsz a szexuális energiákra is.

A szex maga az életerő. Sokan mégis távol tartják magukat tőle. Ők valójában elfutnak az igazság, a szenvedély és a párjukkal való összeolvadás elől. Ha ezt az utat választod, sosem érzed magad elégedettnek, sosem érezheted életedben az elégedettséget.

A te lelked és a párodé a szerelemben olvad össze. Amikor tudatos vagy, önmagadra ébredtél, pontosan tudod és érzed, hogy szükséged van erre az egyesülésre, szívesen osztod meg tapasztalataidat, az érzéseidet a pároddal. Már bízol önmagadban, és bízol a sugallatokban. Pontosan tudod, mit és hogyan teszel az együttlét során, mert érzed a párod igényeit.

Ahelyett, hogy fejest ugranátok az élvezetekbe, a tudatos szex esetén, lehet, hogycsak fekszetek egymás mellett, és szívből örültök a másik jelenlétének. Aztán csókolgatjátok, dédelgetitek, simogatjátok egymást. Pontosan tudod, hogy párod teste a kulcs a templomhoz. Ahogyan azt is megérted, hogy a templom te magad vagy. Minden egyes mozdulatot érzékelsz és érzel. Nemcsak a testedben, a lelkedben is. Ahogyan párod is pontosan érzi, neked mi és hogyan a legjobb. Lassan, érzékien, de egyre érezhetőbb mozdulatokkal juttok el a csúcsra. Ne csukd be a szemed, hanem keresd párod tekintetét. Nemcsak az arcát látod majd, hanem spirituális valóját is.

A tudatos szex még inkább összeköt, és megerősít kettőtöket, az egymás iránti érzéseket. Próbáld ki. Lényeges, ne erőltess, ne akarj semmit, ne légy görcsös, csak hagyd, hogy minden magától megtörténjen. Lelketek így kapcsolódik össze a szeretkezésben.

A tudatos szexben a lelkek is összefonódnak
A tudatos szexben a lelkek is összefonódnak

(via educate inspire change)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top