Horoszkóp

5 fájdalmasan őszinte igazság, melyet neked is ismerned kell

Az életben akadnak olyan dolgok, amelyekről tudod, hogy igazak, mégsem könnyű elfogadni őket. A cikkünkben olyan életbölcsességeket olvashatsz, amelyeket mindenképpen érdemes megfogadni és az életedben alkalmazni, még ha első ránézésre nehéznek tűnnek is. Bámulatosan megváltozik a világ körülötted.

1. igazság: a boldogságot hiába keresed kívül

A boldogságról sokan azt gondolják, a párjuktól, a munkájuktól, a barátaiktól kapják meg. Egészen addig boldogtalan leszel, vagy csupán ideig-óráig tart a boldogságod, amíg kívülről, másoktól várod az érzést. A boldogság, bármilyen nehéznek is tűnhet, a lelkedben rejtőzik, ott kell keresned és fölfedezned.

2. igazság: a céljaidat neked kell megvalósítanod

Amikor kitűzöl egy célt magad elé, önmagában az ima kevés lehet. Ismered a mondást, ami egyben óriási igazság is: segítsd magadon, és Isten is megsegít. Pontosan így működik ez a valóságban is. Ha teszel, dolgozol a céljaid megvalósításáért, nem adod fel, amikor váratlan nehézségek adódnak, a jutalmat is biztosan elnyered.

3. igazság: ábrándozás az élet megrontója

Ez a mondás szintén beleillik az életbölcsességek sorába. Ugyanis, amikor gondolkodással, álmodozással, vágyakozással töltöd az időt, nem alkotsz, nem hozol létre semmit, és még csak nem is a jelenben élsz. Elképzelsz magadnak egy vágyott világot, közben egyetlen percet sem élsz. Amikor a jelen pillanatára koncentrálsz, kihozod életedből a lehető legtöbbet, akkor teremted meg egyúttal a jövődet is.

4. igazság: nem szerethet mindenki

Gyermekkorodban vélhetően mindenki szeretett, aki körbevett téged. Aztán felnőttként rájössz, ez csöppet sincs így. Próbálsz különböző elvárásoknak megfelelni, hogy szeressenek. Aztán rá kell jönnöd, bármit teszel, nem fog mindenki szeretni. És nem is kell, hogy szeressenek. Önmagadnak felelj meg, ne mások elvárásainak. Egyéniség vagy, aki pontosan úgy tökéletes, amilyen. Aki felismeri benned ezt, biztosan mindenkinél jobban szeret. Kell ennél több?

5. igazság: ismerd meg önmagad

Az emberiség egyik átka és áldása a szégyen és a bűntudat, a büszkeség és a boldogság érzésének a képessége. Mindenki azt szeretné gondolni magáról, hogy jó ember, ehhez viszont fejlődésre, tapasztalatokra, bölcsességre is szükség lehet. Az élet az önismeretről, a lélek fejlődéséről szól. Tudd meg, ki is vagy valójában, és fogadd el magad erősségeiddel és hibáiddal együtt. Ez vagy te. Óriásit lépsz előre a fejlődésed útján, amikor eljutsz erre a szintre, csak ez az út vezet az örömteli és boldog élet felé.

Ezeket az igazságokat érdemes elfogadni, az életed változhat meg
Ezeket az igazságokat érdemes elfogadni, az életed változhat meg

(via the power of ideas)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top