Horoszkóp

Ilyen férjek a csillagjegyek. Ki a legjobb?

Némely csillagjegy gondoskodóbb, másokra mindez kevésbé jellemző. Hogy melyik csillagjegy szülötteiből válik kiváló férj, arról a horoszkópok mesélnek. Rangsort állítottunk fel, amelyből megtudhatod, kik a legjobbak és kik azok, akiknek a házastársi feladatokban van még hová fejlődniük. Bárhol is végezzen párod a férjek listáján, mindenképp adj neki esélyt a bizonyításra.

12. A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak férfi rendkívül vonzó, erős kisugárzással rendelkezik, nagyon kedves és szeretetre méltó. Házastársként ugyanakkor nem sokat várhatsz tőle. Horoszkópja szerint rendkívül érzékeny típus, a kritikát pedig nem viseli, ráadásul szeret a saját világában elmélyülni. Nem véletlen, hogy a férjek listájának alján végzett.

11. A Bika (április 19. – május 20.)

Ha érzéki párkapcsolatra vágysz, a Bika férfi személyében tökéletes partnerre találsz. Szívesen alapít családot is ez a csillagjegy, de innentől számíts rá, ő a munkájának szenteli az idejét, rád és a gyerekekre igencsak kevés jut belőle. Ha vállalod, a kényelmetekről, az anyagi biztonságról a Bika férfi biztosan gondoskodni fog.

10. A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Ne lepődj meg, a Szűz férfi igencsak féltékeny típus, amikor igazán szerelmes. Olyan dolgokat vághat a fejedhez, amit valójában nem gondol komolyan, viszont durván megbánthat vele. Amikor rádöbben mit mondott, nem győz elégszer bocsánatot kérni. A Szűz férj mellett az élet igazi kihívás lehet. Ha szereted a kihívások, akkor nem érdemes hezitálni, amikor megkéri a kezed.

9. A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak a Szűzhöz hasonlóan maximalista típus. Amennyit ad, pontosan ugyanannyit vár vissza is. Lehetnek igencsak hajmeresztő ötletei is, ráadásul munkamániás. Ellenőrző típus, mindent kontrollálni szeretne, így téged is. Ha mindezt nem érzed problémának, akkor nagyszerű éveket tölthettek egymás mellett.

8. A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas férfi gyakran érezheti úgy, nem tudja nekem megadni mindazt, amire vágysz. Alapvetően a házasságban hűséges és kitartó típus, viszont folyton a démonait üldözi. Szóval számára a hosszú párkapcsolat igencsak problémás és óriási kihívások elé állítja őt.

7. A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő férfi megfontolt típus, aki ugyanakkor furcsának is tűnhet, de csupán azért, mert ő igencsak jól elvan magában. Óriási a szabadság- és a távolságigénye, ezért gyakran érezheted úgy, mintha útban lennél vagy akadályoznád őt. Ő ugyanakkor próbálja a legjobbat adni, csak gyakran elbizonytalanok, hogy most jót avagy rosszat tett-e.

Íme, ilyen férjek az egyes csillagjegyek
Íme, ilyen férjek az egyes csillagjegyek

6. Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán férfi számára a szeretet érzése különösen fontos. Szemmel is könnyedén észrevehetők a szeretet érzésére adott gesztusai. Abban viszont sosem lehetsz biztos, hogy azok neked vagy inkább saját magának szólnak. Ha beléd szeretett, a végsőkig ragaszkodni fog hozzád. Ha nem terhes a számodra ez a mértékű ragaszkodás, akkor tökéletes párost alkothattok. Éppen emiatt került a férjek listának hatodik helyére ez a csillagjegy.

5. A Rák (június 21. – július 22.)

Attól a pillanattól fogva, amikor a Rák férfi belédszeret, mindent megtesz a boldogságodért. Gondoskodó, figyelmes, szerelmes típus. Ugyanakkor igencsak fura szerzet ő is, mert amíg azt érzi, küzdenie kell érted, folyamatosan ostromol a szeretetével. Onnantól, hogy viszonzod az érzéseit, már kevésbé leszel érdekes, gyorsan elveszíti az érdeklődését. Hagyd, hogy feltételek nélkül szeressen, ne mutass túlzott érzelmeket, és kitartó, megbízható férjre lelsz benne.

4. A Kos (március 20. – április 19.)

Ne lepődj meg, a Kos férfi igencsak uralkodó típus. A párkapcsolatban is domináns, nem igazán tűri az ellentmondást. Ha te is basáskodó típus lennél, a Kos férfivel igencsak nagy fába vágod a fejszéd. Ugyanakkor, ha képes vagy őt tisztelni, elfogadni és tolerálni, a személyében a hősszerelmes férjre lelhetsz. 

3. A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg férfi a békére, a harmóniára törekszik párkapcsolatában. Egészen elképesztően tud udvarolni, megadja minden randevú módját. Virágokkal, gyertyafényes vacsorával ostromol. Ugyanakkor rendkívül társasági ember is. Számítanod kell rá, házaspárként ritkán töltitek kettesben az időt, viszont a rivaldafényből mindig bőven jut neked is.

2. Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek férfi az a típus, aki pillanatok alatt szerelembe esik. Az álmait is épp ilyen gyorsan szeretné megvalósítani. Várni nem tud, a türelem nem igazán az erőssége. Mégis azért kerülhetett a férjek listájának második helyére, mert nagyon jókat tudsz vele beszélgetni, meghallgatja a problémáidat, és okos javaslatokat is tud adni. Időnként neki is vannak rossz pillanatai, amit ugyanakkor mélyen elrejt, de hogy vele kiszámítható és vibráló életre számíthatsz, az nem kétséges.

1. A Skorpió (október 23. – november 21.)

Talán meglepő, hogy a legjobb férj a horoszkópok szerint a Skorpió férfi. Elképesztő karizmával, kisurgázással rendelkezik, ha beléd szeret, hűségében biztos lehetsz. Persze, neki is vannak hibái, de épp ezektől válik annyira vonzóvá. Az igaz, hogy könnyen felkapja a vizet, és meglehetősen türelmetlen is tud lenni, de a szíve hihetetlenül lágy, amikor igazán szeret.

(via PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top