Horoszkóp

7 tünet jelzi, hogy csakráid kimerültek

Amikor csakráid valamelyike lemerül, betegségek tünetei jelentkeznek a testedben. A lélekre is kihat a működési rendellenesség, rosszul, kellemetlenül érzed magad. Hogy milyen tüneteket tapasztalhatsz csakráid diszharmóniája esetén? Részletezzük valamennyit.

A csakrák a test energiarendszeréhez kapcsolódnak, a test középpontjának a vonalában helyezkednek el. Aki kellően érzékeny típus, képes érzékelni is a csakrákat, nem csupán elképzelni azokat. A csakrák működésének rendellenességére az egyes betegségek utalhatnak. Ezekben az esetekben szinte biztosan kibillentél a harmóniából, az egyensúlyból, ezzel pedig energetikai blokkok alakulhatnak ki. Hogy épp milyen betegség tüneteit észleled magadon, következtethetsz az adott csakrára is. A 7 csakra diszharmóniájára ugyanis eltérő betegségek tünetei utalnak.

A gyökércsakra működési zavara esetén

a leggyakrabban székrekedésben szenvedhetsz, és fizikailag fáradt, kimerült is lehetsz. Lelkileg instabil vagy a gyökércsakra működési zavara esetén, nem érzed magad biztonságban, erősen szoronghatsz.

A szexcsakrád merült ki, ha

a vizeletkiválasztó rendszeren belül üti fel a fejét valamilyen testi tünet. Lehet ez húgyúti fertőzés vagy gyulladás. A szaporító szervek bármilyen működési zavara szintén a szexcsakra diszharmóniáját jelenti, ahogyan az alsó háti szakasz megbetegedései is. Lelki szinten az érzelmi bizonytalanság, a túlzott büszkeség, a szexuális vágy csökkenése és a kreativitás hiánya ugyanennek a csakrának a blokkjára utal.

A köldökcsakra diszharmóniájára utalnak

a gyomor- és emésztési panaszok, az alacsony vércukorszint és a krónikus fáradtság. Lelki téren a köldökcsakra működési zavara esetén könnyen belehelyezed magad az áldozat szerepébe, alacsony az önértékelésed, és az akaraterődet is elveszítetted.

A szívcsakrád kimerültségét jelzik

a magas vérnyomás, a szívproblémák, az autoimmun betegséged, de még az asztma is. A szívcsakra betegsége lelki szinte azt jelzi, hogy félsz az intimitástól, a szeretetet blokkolod magadban, olyan időszakot élhetsz, amikor úgy érzed, senki nem ért meg.

A torokcsakra működési zavara

pajzsmirigyproblémákon át jelentkezik. Jelentkezhet gyakori torokfájás, de a beszéd is nehezedre esik. Lelki szinten az előtted tornyosuló akadályokra, azok megoldatlanságára utal a torokcsakra diszharmóniája.

A harmadik szem csakra diszharmóniája esetén

meglehetősen gyakran fájhat a fejed, szenvedsz a migréntől. A depresszió tüneteit is tapasztalhatod magadon. Felborul a hormonrendszered működése. A harmadik szem csakra zavarára következtethetsz, amikor nem működik az intuíciód, nem hallgatsz a belső hangokra, kilátástalannak ítéled a jelenlegi helyzeted.

A csakrák kimerülésére betegségek tünetei utalnak
A csakrák kimerülésére betegségek tünetei utalnak

A koronacsakrád merült ki, ha

hosszabb ideje rosszul és keveset alszol, gyötör az álmatlanság. Mentális zavarok léphetnek fel a koronacsakra diszharmóniája esetén. Nem látod tisztán a lehetőségeidet, képtelen vagy meditálni, összpontosítani, szétszórt, figyelmetlen lehetsz.

A csakrák működési zavara esetén jelentkező betegségekkel mindenképpen érdemes orvosodat felkeresni. Tudnod kell, önmagában nem elegendő a testi tünetek kezelése, mindenkor érdemes a lelki tünetek okait is feltárni.

(via i realise)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top