nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Megdöbbentő bizonyíték, hogyan hatnak a gondolataid

Megdöbbentő bizonyíték, hogyan hatnak a gondolataid

Masaru Emoto japán kutató és gyógyító halála előtt rendkívül sokat foglalkozott a gondolatok erejével és hatásával. Különleges kísérleteivel megdöbbentő, egyben bámulatos bizonyítékot talált a pozitív és negatív gondolatok működésére. Elképesztő videója téged is meggyőz a gondolatok erejétől. A kísérletet ki is próbálhatod.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Masaru Emoto professzor világszerte népszerű könyvében írt először a vízkristályokkal végzett kutatásairól. Bizonyította, a pozitív és a negatív gondolatok egészen másként hatnak a vízmolekulákra. Előbbi pozitív irányba, míg utóbbi erősen negatívan hat a víz szerkezetére.

Egy másik bámulatos kísérletének te is tanúja lehetsz. Ebben a videóban Emoto professzor három poharat előbb félig tölt rizsszemekkel, majd vizzel önti fel a poharakat. Az első pohárnak egy hónapon keresztül minden egyes napon köszönetet mondott. A második poharat egyszerűen idiótának nevezte, míg a harmadikról tudomást sem vett.

Egy hónappal később egészen elképesztő változásokon mentek át a rizsszemek. Az első pohár tartalma ugyan erejedésnek indult, de semmiféle kellemetlen aromát vagy illatot nem árasztott magából, a rizsszemek megduzzadtak a víztől, fehérek maradtak. A második pohár tartalma elfeketedett az egy hónap alatt, míg a harmadik pohárban a rizsszemek megrothadtak.

A meghökkentő kísérlet pontosan igazolja a gondolatok, a kimondott szó erejét. Ugyanígy hatnak az emberre is. Ezért sem mindegy, mit mondasz a párodnak, a gyermekeidnek. A dicsérettel a legjobbat hozhatod ki belőlük, míg a kritikával vagy épp az érdektelenséggel óriási mértékben árthatsz nekik és önmagadnak is.

Nézd meg magad is a döbbenetes videót a gondolatok erejétől

(via awareness act)

Megosztás Facebookon