Horoszkóp

Mit látsz a képen? Ezt mondja el rólad

Ez a kép első pillantásra furcsának, szokatlannak tűnhet. Mégis sokat elárul rólad a számodra leglényegesebb részlet. Mi az, amit elsőre megpillantasz, ami odavonzza a tekintetet? Nos, ebben az esetben ez a részlet a benned tudattalanul rejlő félelmeket tükrözi vissza. Mit láttál meg először a képen? Ezt mondja el rólad.

Ezt a különleges képet egy orosz művész, Vladimir Kush festette. Számos egészen elképesztő alkotással lepte már meg a világot, nem véletlen, hogy népszerűsége töretlen. A festőművész alkotásait a pszichológia is szívesen alkalmazza, hiszen a részlet, amit elsőként észreveszel, személyiségjegyeidről árulkodik. A mostani teszt a benned rejlő félelmeket hozza felszínre.

Nézd meg a képet, de ne időzz rajta sokáig. Amit először megláttál, az ahhoz tartozó magyarázat érvényes rád. Mit vettél észre először a képen? Ezt mondja el rólad.

Pillants a képre!
Pillants a képre!

Ha a kés vonzotta figyelmedet a leginkább

Tudattalanul is rettegsz a betegségektől. Az érzés megbéníthatja az életedet anélkül, hogy pontosan tudnád, valójában mitől félsz. Aggódhatsz a halál miatt is. A benned rejlő félelmet érdemes tudatosan átgondolnod, ha pedig szükséges, az oldáshoz érdemes szakember segítségét kérned.

Ha a hernyó a kép legfontosabb részlete

Könnyen lehet, a szellemek okoznak számodra nehéz perceket. Vélhetően érzékeled is a szemmel nem látható világot, ezért is retteghetsz ezektől a lényektől. A félelem okán nehezen alszol el. A bénító érzéseket feloldhatod, ha finoman elküldöd a szellemeket.

Ha a pillangót vetted észre először

Tudattalanul attól rettegsz, hogy becsapnak és elárulnak téged. Elképzelhető, már előfordult veled, hogy mások keresztezték az utadat, a céljaidat. Vélhetően nem állsz ki kellően a saját igazadért, a gyengeségedet ugyanakkor mélyen elrejted. A félelmet csak úgy oldhatod fel, ha nem menekülsz el a problémák elől, hanem szemtől-szemben érvényesíted az akaratodat.

Ha pedig az alma a számodra legfontosabb részlet

Nagyon félhetsz a haláltól. Nem feltétlenül a saját halálod aggaszt, attól rettegsz, hogy elveszíted a szeretteidet. Könnyen lehetséges, hogy korábban már történt veled hasonló eset. Meg kell értened, az élet nem tart örökké, a dolgok pedig folyton változnak körülötted is. Az aggódással pedig csak megnehezíted az életedet. 

(via the earth thribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top