Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy túlzottan is érzékeny

Az érzékeny emberek könnyedén megértenek másokat, és az érzéseiket is meg tudják osztani. Néhányan különösen érzékenyek, hiszen könnyen elsírják magukat még mások bánatán is, könnyen átélik mások érzelmeit. A horoszkópok szerint ez a négy csillagjegy különösen érzékeny. Vajon te is köztük vagy?

A Rák újabb és újabb lehetőséget ad

Ez a 4 csillagjegy túlzottan is érzékeny

Ha érzékenységről esik szó, a Rák az első csillagjegy, aki említésre kerül. Ő az anya, a gondoskodás, a gyógyítás jelképe, aki egészen elképesztően érzékeny típus. Az is igaz, nem mindig érti, nem mindig tudja hová tenni a saját érzéseit. Mindez azért történik vele, mert teljesen belezavarodik, vajon mások érzéseit vette át, vagy tényleg a sajátja borította fel a lelki egyensúlyát. Ilyenkor jobb őt békén hagyni, hadd bogozza ki a szálakat maga. Horoszkópja szerint a Rák mindig újabb és újabb esélyt ad, legalábbis egy ideig. Mert amikor betelik nála a pohár, fogja magát, és többé vissza sem néz.

A Halak begyűjti mások érzéseit

Ez a 4 csillagjegy túlzottan is érzékeny

A szintén a vizes csillagjegyek közé sorolható Halak legalább annyira átveszi és magába gyűjti mások érzéseit, mint a Rák. A nyerseséget, a durvaságot nagyon rosszul viseli. A Halak párkapcsolata és baráti viszonyai esetében mindez kizáró oknak számít. Senkivel sem kötné össze az életét, aki durván bánik vele, vagy a beszéde nem tűri a nyomdafestéket. Ez a csillagjegy nemcsak nagyon érzékeny, ráadásul rémesen hipochonder is. Folyton retteg a betegségektől, a fájdalomtól, és persze tüneteket is könnyedén talál magán. Horoszkópja szerint pedig igazán boldog élete lehetnek, ha oldani tudná ezt a fóbiát.

A Bika érzéseit nem érdemes felpiszkálni

Ez a 4 csillagjegy túlzottan is érzékeny

Nem kifejezetten az érzékenységéről ismert a Bika. Ennek ellenére nagyon is empatikus típus, és nem szabad elfeledkezni erről a tulajdonságáról sem, hiszen éppen ezért is fordulhat elő vele, hogy időnként túlreagál dolgokat. Amellett, hogy remek partner és szülő, igencsak szorult belé harci szellem is. Nem könnyű persze kiereszteni a szellemet a palackból, de esetében mégsem lehetetlen. Alapvetően a Bika próbálja az érzéseit kontrollálni és uralni, de amikor feldühítik, felkorbácsolják a Bika érzéseit, elszakad nála is a cérna. Bombaként robban, és rendkívül kegyetlen tud lenni. Az biztos, jobb az érzékenységét nem piszkálgatni.

A Mérleg azonnal átérzi mások baját

Ez a 4 csillagjegy túlzottan is érzékeny

A Mérleg természeténél fogva érzékeny típus. Nagyon könnyedén veszi magára mások cipőjét, ráadásul ösztönösen teszi. Aztán persze annyit gondolkodik a megoldáson, hogy többnyire teljesen kimerül. Horoszkópja szerint nemcsak az emberek, a környezet is erősen befolyásolja a Mérleget. Számára az sem mindegy, milyen körülmények között dolgozik. Mivel folyton a belső harmónia megteremtésére törekszik, egy diszharmonikus környezet könnyen felborítja a lelkivilágát. Hiába is próbálná magát távol tartani például a munkahelyi vitáktól, mégis hatnak rá az energiák. Kiegyensúlyozott munkahelyi légkörben a képességeit sokkal jobban ki tudja bontakoztatni.

(via the earth thribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top