Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Horoszkóp

7 jel bizonyítja, ha jók a megérzéseid

Sokszor hallod, figyelj a megérzéseidre, kövesd a belső hangokat. De mégis, honnan tudhatod, helyesek-e a megérzéseid, vagy mégis mi az, amire valóban figyelned kellene? Ha ezeket a jeleket tapasztalod, akkor egészen biztos lehetsz az intuíciódban. Ezek a jelek ugyanis válaszként, megerősítésként érkeznek a megérzéseidre.

1. jel, hogy tökéletes a megérzésed

Amikor épp csak gondoltál valakire, ő pedig perceken belül jelentkezik, biztos lehetsz a megérzésed helyességében. Telefonon felhív vagy üzenetet ír. Mindez pedig csöppet sem véletlen, azt bizonyítja, közös “csatornára” csatlakoztatok. A gondolatod eljutott az illetőhöz, vagy éppenséggel ő gondolt rád, amit telepatikus úton érzékeltél.

2. jel, hogy a megérzésed működik

Teljesen váratlanul találkozol valakivel, aki éppen abban tud segíteni neked, ami problémát okoz, és már egy ideje a megoldáson töröd a fejed. A megérzésed ilyenkor is tökéletesen működik, hiszen éppen az a valaki felé sodort, akivel találkoznod kellett. Lehet, soha többé nem látod őt viszont. Ennyi volt a feladata.

3. jel, hogy érdemes az intuíciódra figyelni

Amikor használod az intuíciódat, válaszokat, visszaigazolásokat is kapsz, hogy az üzenetet “eljuttattad”, persze a legtöbbször nem is tudsz róla. Mindez csak akkor derül ki a számodra, amikor például pontosan azzal lepnek meg szeretteid, amire vágytál. Sosem említetted nekik, mit szeretnél, ők mégis kitalálták… 

4. jel, hogy az intuíciódra megerősítést kaptál

Megszólal egy dal a rádióban, pedig nagyon ritkán kapcsolod be. A dal szövege pedig pontosan arról szól, ami téged épp foglalkoztat. Az is megeshet, épp nagyon rossz napod volt, aztán a kedvenc dalod csendül fel a rádióban, és máris jobb lesz a hangulatod. Mi ez, ha nem a megérzésedre érkezett válasz?

5. jel, hogy helyesek a megérzéseid

Amikor többször is ugyanazokat az ismétlődő számokat látod felvillanni, szinte biztos, hogy a megérzéseid tökéletesek. Kicsi az esélye, hogy épp akkor pillants az órára, amikor az például 22:22-t mutat. Hogy valami jó eséllyel a vágyott irányba fordul az életedben, az nem is kétséges.

Ezek a jelek bizonyítják, tökéletesek a megérzéseid
Ezek a jelek bizonyítják, tökéletesek a megérzéseid

6. jel, hogy a megérzésed tökéletes

Könnyen megeshet, otthon felejtetted a pénztárcádat. Aztán ott állsz, hogy ki kellene fizetned az ebédedet. Ott állsz, és nem igazán tudod, mit tehetnél, amikor egy ismeretlen önzetlenül felajánlja a segítségét. Semmit sem kér tőled, aztán amilyen váratlanul felbukkant, pontosan úgy tűnik el a látómeződből.

7. jel, hogy a megérzéseid jól működnek

Valaki épp akkor bukkan fel, amikor a leginkább szükséged lenne rá. Elnézted az időt, nem tudod, hol keresd a párod, akivel találkozót beszéltél meg. Aztán váratlanul a tökéletes időpontban bukkan fel, épp akkor, amikor te is abba az irányba tartasz. Nem beszéltetek össze, nem érted el telefonon, mégis rátalálsz, mert követted az intuíciódat.

(via EvolveMe)

Címlap

top