Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Horoszkóp

Ő a legbonyolultabb szerető a csillagjegyek között

A Vízöntő kedves, bájos, megnyerő, rendkívül vonzó – nem mellesleg pedig az állatöv legbonyolultabb csillagjegye. A párkapcsolata sem egyszerű, nem könnyű vele kijönni, pedig nagyon mélyen érző típus. Nyitott és optimista, szereti a társaságot, de a szabadságot talán még ennél is jobban. Nem lehet őt korlátozni, mert akkor azonnal veszi a nyúlcipőt. És még mindig akad három olyan érv, ami bizonyítja, hogy ő a legbonyolultabb szerető.

A Vízöntő mindent kikotyog

Ez a csillagjegy nem tud titkot tartani. A Vízöntőről könnyedén kiderül, amikor szerelmes, hiszen azonnal világgá kürtöli még azokat a dolgokat is, amire valójában a párja még föl sem készült egészen. Vonzó külsejének, kisugárzásának nem könnyű ellenállni, amivel persze a Vízöntő nagyon is tisztában van, ahogyan azzal is, hogy a legokosabb csillagjegyek közé tartozik. Rendkívül kíváncsi természetű, párjáról mindent tudni akar, az apró részletekből gyorsan összerakja a teljes információt, aztán pedig nem fél kikotyogni azokat.

A Vízöntő makacs és lázadó

A konvenciókat, az előírásokat gyűlöli ez a csillagjegy. Nem lehet őt beállítani a sorba. Az is biztos, hogy a párválasztáskor is igencsak válogatós. Párjának igencsak magasra kell kötnie a nadrágszárat, ha meg akar felelni az elvárásoknak. Az, hogy merész, bátor, vagány legyen, csak néhány a sorban, természetesen a külső és az intellektus legalább olyan fontos összetevő, mint az önállóság és a szabadságvágy. A Vízöntő nagyon saját ötletekkel állhat elő, ami más csillagjegyektől távol áll és szokatlannak tűnhet. Elveiből ő sosem enged, és a megszokott dolgokat is makacsul elkerüli.

A Vízöntő áldozatokat is hoz a szerelemért

Amennyire fontos számára a függetlensége, amennyire nem tudja az érzéseit kimutatni, pontosan annyira képes küzdeni a szerelméért. Mert, ami értékes és fontos számára, ahhoz még a Vízöntő is ragaszkodik. Viselkedése különc és furcsa, de az is igaz, hogy ő sosem unalmas. Nem könnyű kiismerni, mert a szívéhez igazából még szerelmét sem engedi közel. Mélyen érez, mélyen szeret, de a gyengeség jelének tartja az érzelmeket. Azt gondolja, sebezhetővé válna az érzésekkel. Nem akar semmilyen elvárásnak megfelelni, mert a Vízöntő mindenkor a saját szabályai szerint él.

A Vízöntő a legbonyolultabb csillagjegy
A Vízöntő minden bizonnyal a legbonyolultabb csillagjegy

(via Higher Perspective)

Címlap

top