nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
A kutató úgy véli, a lélek nem hal meg

A kutató úgy véli, a lélek nem hal meg

Amióta ember él a Földön, tudni akarja, és kutatja azt, hogy mi történik a halál után. Számos cikket olvashattál a halál utáni életről, még többen számoltak be halálközeli élményekről. Úgy tűnik, a tudomány is egyre inkább hajlik a teóriára, miszerint a lélek tovább él a test halálát követően is.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az újraélesztés hátterével, asztrofizikával is foglalkozó Robert Lanza professzor szerint a halál valójában egy ajtó a végtelen univerzum felé. A halál egészen más, mint amit eddig gondoltunk róla. Szerinte, számos univerzum létezik, ezért egyetlen időben több “helyen” is létezünk. Az egyetlen dolog, amiért a jelenlegi testben tapasztaljuk meg az életet, hogy az agy ezt az egyetlen testet képes felfogni és érzékelni. 

A szakember kutatásával arra a következtetésre jutott, a test és a lélek két különböző dolog. A tudat alkotja meg az anyagi világot, a halál pedig elválasztja a tudatot a testtől, az időtől és a helytől.

A kvantumfizika egyetért a párhuzamos univerzumok létezésével. Márpedig, ha számtalan univerzum létezik, akkor valójában bármi megtörténhet. Ha párhuzamos életeket élünk, akkor a halál sem létezik, valahol máshol az élet folytatódik tovább. Az “én” érzése energia, az energia pedig nem szűnik meg, nem pusztítható el.

A szakember szerint mindez egyelőre elmélet és teória, mégis a gondolat magával ragadó, nagyon is valósnak tűnik, és hihető. Arról pedig nagyon sokat hallhattunk, hogy az élet a halált követően a “másik oldalon” folytatódik tovább. Lanza professzor szerint is teljesen mindegy, miben hiszel, de hogy az élet nem áll meg, valahol máshol folytatódik, az máris biztosan állítható.

A lélek egy másik dimenzióban él tovább
A lélek egy másik dimenzióban él tovább

(via awareness act)

Megosztás Facebookon