Horoszkóp

Ez a csillagjegyek rejtett erogén zónája

Minden csillagjegynek van rejtett erogén zónája. Vajon hol, a test melyik pontján a legérzékenyebbek? Eláruljuk, mindegyik máshol. Mit tehetsz, hol érintsd meg a szerelmedet, amivel azonnal lángra lobbantod? Ismerd meg a horoszkópjából.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos, ahogy mondani szokták, fejjel megy a falnak. Nem véletlenül, a legérzékenyebb pontja ugyanis a feje, az arca és a haja. Imádja, amikor a haját simogatod, egy fejmasszázs vele csodákat tesz. Szóval, ha szeretkezésre vágynál, Kos párodnak ennyi épp elég, hogy felborzold a vágyait.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika valójában mindent imád, ami simogatás. Horoszkópja szerint teste legérzékenyebb pontja a nyaka és a háta. Egy kis finom cirógatás, és máris futkos rajta a hideg. Hogy pillanatok alatt felforrósítod a hangulatát, abban is biztos lehetsz.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek szívéhez az intellektuson keresztül vezet az út. Az érzékeit nemcsak az intelligenciáddal tudod fellobbantani, de azzal is, ha a karját, a kezét érinted meg. Simogasd és finoman masszírozd a karjait kívül és belül, nem tud majd neked ellenállni.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák nagyon érzéki és érzékeny. Erogén zónája a mellkasa és a melle, így ezen a területen minden érintés különösen érzékenyen hat rá. Innen a fantáziádra bízzuk a többit.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán határozott, céltudatos és egyenes jellem. Nem véletlen, hogy a legérzékenyebb pontja a válla és a háta. Érintsd meg és finoman simogasd a vállát – hogy felcsillan a szeme, és nagyon boldoggá teszed, nem kétséges.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz egyáltalán nem szégyenlős vagy visszafogott csillagjegy az ágyban. Simogasd óvatosan és finoman a köldök, a gyomor környékét és a derékvonalát. Magad is meglepődsz, milyen gyorsan fölkelted az érzékiségét…

Minden csillagjegynek más ponton találod az erogén zónáját
Minden csillagjegynek más ponton találod az erogén zónáját

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg legérzékenyebb pontját az alsó háti szakaszon találhatod. Különösen imádja, amikor a derekát, a keresztcsont körüli pontokat masszírozod. Libidóját ezekkel a mozdulatokkal könnyedén felébreszted.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió mind közül a legérzékibb és legszexibb csillagjegy. Alapból is rendkívül szenvedélyes, és nem kell őt hosszasan nógatni egy kis hancúrozásra. Ha pedig erogén zónáját simogatod, amelyet leginkább a nemi szervek környékén találod, a vágyait még gyorsabban fölkelted.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas imádja, ha a combját, a hasát érinted meg szájjal, kézzel, bárhogyan. Hogy érintéseidre a válasz nagyon gyors lesz, magad is alig hiszed el.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak, bármilyen furcsán is hangzik, de leginkább azt szereti, ha a lábát, a térdét simogatod, masszírozod, érinted meg finoman és érzékin. Próbáld ki, és magad is megtapasztalod, valóban lehet a láb a test legérzékenyebb pontja.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő jegyről köztudott, hogy vonzódik a szokatlan dolgok iránt. Nála már az sem okoz meglepetést, hogy érzékeny pontja a vádlija és a sarok az Achilles-pontnál. Finom, simogató mozdulatok ezeken a területeken, és párod biztosan nem tud ellenállni neked.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak a talpmasszázsnak képtelen ellenállni. Imádja, amikor lábát, talpát masszírozod, simogatod. Finoman dörzsölgetheted a lábujjait, az eredményt pedig gyorsan megtapasztalhatod.

(via ZodiacFire)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top