Horoszkóp

3 jel, hogy megbízható társra leltél

Senki sem egyforma, így akadnak megbízható és kevésbé megbízható partnerek a párkapcsolatban. Ha biztos szeretnél lenni, hogy szerelmedben valóban megbízhatsz, ezt a három egyértelmű jelet keresd. És ha megtaláltad, légy boldog, és vigyázz a párkapcsolatra. Óriási kincset találtál.

1. jel, hogy társadban megbízható partnerre találtál

A szerelem elején szinte magától értetődik, hogy a legjobb színben szeretnétek magatokat mutatni a másiknak. A legjobb tulajdonságok mellett mindenkinek akadnak gyengeségei. Az egyéniség, a valódi szeretet akkor mutatkozik meg igazán, amikor a valódi önmagadat adod, nem akarsz másnak látszani, elfogadod magad a gyengeségeiddel, a hibáiddal együtt. Hogy valódi társra leltél, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy szerelmed sem akar többnek látszani. Úgy és olyannak fogadjátok el egymást, amilyenek vagytok.

2. jel, hogy párodban igazi társra találtál

Biztosan ismersz olyan embereket, akik a csillagot is lehoznák az égről – legalábbis ezt ígérik. Az ígéretekből aztán persze semmit sem teljesítenek. Hogy párod valóban szeret, és maximálisan megbízhatsz benne, abból is tudhatod, ha mindenkor betartja, amit megígér neked. És csak azt ígéri meg, amiről pontosan tudja, hogy meg is teszi. Sosem ígérget könnyelműen. Tisztel és értékel, ezért sosem hagyna cserben.

3. jele, hogy párod igazán megbízható partner

Amikor szerelmed olyan szívmelengető dolgot tesz például, hogy átsegít egy idős hölgyet a zebrán, vagy egy kismamának segít leemelni a babakocsit a buszról. Éppen ilyen fontos jelzés, ha kinyitja neked az autó ajtaját, mielőtt beülnél. Tökéletesen megbízhatsz a párodban, amikor azt látod, hogy jó dogokat tesz, önzetlenül segít másoknak, vagy használható tanácsokkal lát el, amikor döntési helyzetbe kerülsz, és nem tudod, mit kéne tenned. Az igazán megbízható emberek jó érzékkel tudják különválasztani a jó és a rossz dolgokat.

Ezek a jelek bizonyítják, hogy párodban megbízható társra találtál
Ezek a jelek bizonyítják, hogy párodban megbízható társra találtál

(via Truth Inside of You)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top