Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy nem tud titkot tartani

Néhány csillagjegyre bármilyen titkodat rábízhatod, másoknak ugyanakkor jobb, ha semmilyen bizalmas információt nem árulsz el. Ők ugyanis annyira pletykásak, hogy képtelenek bármilyen titkot magukban tartani, és mindent kifecsegnek. Melyek ezek a csillagjegyek? A horoszkópok ezt is elárulják. Te vajon mennyire tudsz titkot tartani?

A Kos előbb beszél, utána gondolkodik

Ha a titkodat a Kosra szeretnéd bízni, nem vagy könnyű helyzetben. Inkább légy körültekintő, mit mondasz el neki, de semmiképp se titkolózz előtte, mert azt nem szereti. Horoszkópja szerint nem szándékosan fecsegi el másoknak a titkaidat, inkább csak nem érzi, mi az, amit magában kéne tartania. Előbb cselekszik, utána gondolkodik, aztán a legtöbbször persze már késő. Ha nem szeretnéd kínos helyzetben találni magad, akkor jobban teszed, ha a magánéleted részleteit nem egy Kossal osztod meg.

Az Ikrek csak beszél és beszél

Az Ikreknél valójában az aktuális hangulattól függ, mennyire tartja meg a rábízott titkokat, vagy pletykálja tovább szinte azonnal. Mindenesetre veszélyes erre a csillagjegyre mély titkokat bízni. Az Ikrek imád beszélgetni, imádja a társaságot, imád mesélni – hallgatni és csendben lenni viszont egyáltalán nem tud. Nem feltétlenül rossz szándékkal adja tovább a rábízott információkat, egyszerűen csak fecseg és fecseg. Vég nélkül. És ő sem érzi a titok lényegét, meg azt sem, miért éppen vele osztottad meg.

A Mérleg feledékeny

A Mérleg nagyszerű barát. Ennek ellenére néhány dolgot, szerinte csupán apróságot, kikotyoghat. A rábízott titkokról a beszélgetések hevében könnyen fellibbenti a fátylat, mert úgy gondolja, az nem is titok. Másrészről épp azt az apró részletet felejti el, amikor azt kérted tőle, ez maradjon kettőtök között. Amikor számon kéred, valójában haragudni sem tudsz rá, hiszen annyira kedves, annyira bájos. Az viszont igaz, a Mérleg rendkívül kíváncsi a barátok történeteire, melyeket aztán más barátoknak is szívesen elmesél.

A Nyilasból ömlik a szó

A Nyilas alapvetően megbízható barát és még csak nem is bőbeszédű típus. Hogy mégsem érdemes vele a legpikánsabb titkokat megosztanod, annak oka, hogy ha egyszer mégis elkezd beszélni, akkor beszélni fog. A baráti társaság és egy kis alkohol hatására ömlik belőle a szó. Ilyenkor pedig kontroll nélkül mindent elkotyog, amit másokról tud. A legféltettebb titkaidat éppen ezért jobban teszed, ha nem a Nyilasra bízod.

A Vízöntő egy pletykagépezet

A Vízöntő is imád fecsegni, mondhatni akár róla azt is, időnként pletykagépként viselkedik. Nem bántásból teszi, inkább viccből. Ugyanis ha erre a csillagjegyre szeretnéd a titkodat rábízni, akkor számolnod kell meglehetősen szokatlan reakciójával is. Ha elmondasz neki valami számodra fontosat, szinte biztosan nevetni fog rajta. Már pedig a vicces történetekről – a Vízöntő szerint – másoknak is tudniuk kell. Nem akar kellemetlen helyzetbe hozni, a humoros sztorit viszont nem tartja magában.

Ez az 5 csillagjegy nem tud titkot tartani
Ez az 5 csillagjegy nem tud titkot tartani

(via The Earth Thribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top