Horoszkóp

7 jel, hogy szerelmed a legjobb barátod is

Állítólag a hosszú és boldog párkapcsolatok egyik titka, ha szerelmed nemcsak társad jóban-rosszban, de a legjobb barátod is. Milyen jelekből tudhatod vagy veheted észre ezt? Íme, összegyűjtöttük a hét legjellemzőbbet.

Szakemberek szerint a párkapcsolatok 85 százaléka szakítással ér véget. A házasságok több mint fele válással végződik. Az ok pedig abban rejlik, hogy a szerelem elmúlását követően a párok nem igazán értik meg egymást. Ha romantikus partnered a legjobb barátod is, akkor boldog és hosszú kapcsolatra számíthatsz. Ezek a jelek utalnak minderre.

1. jel, hogy szerelmed a legjobb barátod is

Nem problémázik azon, ha barátaiddal akarod múlatni az időt. Elfogadja dráma, veszekedés vagy féltékenykedés nélkül, hogy kivételesen nem vele, hanem mással is találkozol. A barátság nem birtokló, hanem megértő. Mindez fontos jele, hogy szerelmed a legjobb barátod is.

2. jel, hogy szerelmed a legjobb barátod

Bármiről tudtok beszélgetni egymással. És persze beszélgettek is. Érinthet a téma csak kettőtöket vagy a világ bármely dolgát, meg tudjátok vitatni, és szívesen osztjátok meg a gondolataitokat egymással. A beszélgetéseitek egyáltalán nem unalmasak vagy felszínesek.

3. jel, hogy szerelmed a barátod

A párkapcsolatra, a szerelmetekre nem kell magyarázatokat, érveket keresned. Magától értetődő, hogy együtt vagytok, hogy jól érzitek magatokat egymás társaságában. A vitás helyzeteket megbeszélitek, amelyek csak még inkább erősítik a kapcsolatot.

4. jel, hogy szerelmed egyúttal a barátod is

A valódi párkapcsolatban önmagadat adhatod. Nem kell megjátszanod magad, nem kell megfelelned a párod vagy mások elvárásainak. Mindez persze fordítva is igaz. Bátran kimondhatjátok, amit gondoltok, hiszen jól tudod, párod pontosan olyannak fogad el, amilyen vagy.

5. jel, hogy szerelmed a barátod is

Szerelmed nagy valószínűséggel olyasmit is tud rólad, amit másoknak biztosan nem mondanál el. Ismeri a legőrültebb dolgaidat, és azt az oldaladat, amit csak neki mutattál meg. Ráadásul ezt is pontosan annyira szereti benned, mint minden mást.

6. jel, hogy szerelmed egyben a legjobb barátod is

Elismeri a tehetségedet, együtt örül veled, amikor sikert érsz el. Te is pontosan ennyire méltányolod az ő erőfeszítéseit. Inspiráljátok, segítitek egymást.

7. jel, hogy szerelmed a legjobb barátod

Szívből tudsz nevetni a viccein, és ő sem sértődik meg a te csípős megjegyzéseiden. Pontosan tudod, szeretetből viccelődik rajtad, ugyanakkor sosem gúnyolna ki mások előtt.

Ezekből a jelekből tudhatod, szerelmed a legjobb barátod is
Ezekből a jelekből tudhatod, szerelmed a legjobb barátod is

(via i heart intelligence)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top