Horoszkóp

Ez a piramisok titkos és szent jelentése

Piramisokat a világ több pontján, így Egyiptomban és Mexikóban is építettek sok ezer évvel ezelőtt. Hosszú idő óta sokakat foglalkoztat a piramisok rejtélye. Miért épp ezt a formát választották az ősi kultúrákban, mégis mi azok valódi jelentése? Úgy tűnik, most fény derült a titokra.

Az ősi korokban szent jelentést társítottak a piramisokhoz. Manapság a világ számtalan országában gondolják ugyanezt ezekről a különleges épületekről. Az egyiptomiak piramisszerű építményei ma is milliókat vonzanak, épp úgy, mint az amerikai indiánok sátorra emlékeztető alakzatai.

A piramisokról úgy tartják, valamiféle csatornaként működnek, így képesek az Univerzum magasabb energiáit összegyűjteni, majd azt továbbsugározzák az emberek felé. A piramisok alapzata négyzet, amely a Földet szimbolizálja, miközben a csúcs az öntudatra ébredést jelenti. Az energia belép a piramisformába, és megtisztít a negatív hatásoktól.

A piramisok energiaszűrők a Föld és az Univerzum között. Az építmények megszűrik a negatív részecskéket, és egyensúlyba hozzák az emberi test elektromágneses mezejét, beindítva ezzel az öngyógyulási folyamatokat. Sokan úgy vélik, ha piramisba ülnek, azzal kiegyensúlyozzák az energiaközpontjukat, sőt üzeneteket is kaphatnak a magasabb világokból.

Az Univerzum energiái mindenkire pontosan ugyanúgy hatnak, ezzel a geometriai alakzattal ugyanakkor egyetlen pontba irányítható az univerzális energia. Pontosan ezért érdemes sátor- vagy piramisszerű alakzatban meditálni. Nemcsak a gyógyító energiát gyűjtheted össze, de az Univerzum üzeneteit is egyszerűbben megértheted.

Ez tehát a piramisok szent titka és jelentése.

(via Evolve Me)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top