Horoszkóp

Ebben a 6 kérdésben segítenek a tarot-kártyák

A tarot-kártyákról sokan azt gondolják, jóslásra valók. Pedig a jövőnél sokkal több mindenre fényt derítenek. A tarot abban a kérdéskörben segít és mutat megoldást, amire rákérdeztél. Hogyan és milyen témákban faggasd a kártyákat? Részletezzük a hat legfontosabbat.

1. Így segít a tarot a párkapcsolati kérdésekben

A leggyakoribb kérdések a párkapcsolatot érintik. Akkor érdemes kérdezned a tarot-kártyákat, amikor nem tudod, mit és hogyan tegyél, vagy beleragadtál egy kapcsolatba. Nem mindegy az sem, hogyan kérdezel. A mi várható típusú általános kérdésekre a tarot is általános választ ad, amivel nem igazán jutsz előre. Ugyanakkor ha arra lennél kíváncsi, mit tehetsz a jelenlegi helyzetedben, pontos és segítő választ kapsz a kártyáktól.

2. Segít akkor is, ha nem vagy biztos a jelenlegi munkádban

Amikor fölmerül benned a kérdés a munkáddal kapcsolatban, vélhetően válaszút előtt állsz, de legalábbis érdemes a továbbiakon elgondolkodnod. A tarot-kártyákat kérdezheted a karrieredről, és válaszolnak arra is, hogy maradj-e a jelenlegi pozíciódban, vagy érdemesebb váltanod, mert újabb és jobb lehetőségek várnak rád.

3. Kérdezd a kártyát, amikor nem tudod, mi a gond veled

Amikor csak azt érzed, valami nincs rendben, nem érzed jól magad a bőrödben, ugyanakkor nem tudod, miért történik mindez, a tarot segíteni fog neked a válaszban. Könnyen lehet, hogy nem veszed észre, mennyi negatív energia vesz éppen körül, ám a kártyák felnyitják a szemed, és megmutatják borús hangulatod okát.

4. Segítenek a kártyák, amikor nem tudod, merre tovább

Mindenképpen érdemes megkérdeznek a tarot-kártyákat, amikor elakadt valami az életedben, amikor nem tudod, mit kéne tenned, vagy merre kéne tovább lépned. A tarot segít megvilágítani a sorsodat, a céljaidat, azt az utat, amelyre a boldogságod érdekében érdemes rálépned. Segít tehát döntést hozni az életedről.

5. Kérdezheted a kártyákat, amikor valami új kezdődött az életedben

Az újdonság lehet bármilyen izgalmas és kecsegtető, mégis bizonytalansággal tölthet el. Könnyen lehet, épp egy új párkapcsolatba vagy egy új munkába kezdtél. Annak ellenére, hogy változott az életed, nem tudod, hogy a váltás rád nézve pozitív vagy negatív-e. A kártya pontosan megmutatja, hogyan alakulhat az életed a továbbiakban.

6. A döntési helyzetekben mindig segít a tarot

Amikor tudod, hogy döntened kéne, de félsz bármelyik lehetőségtől, kérdezd a kártyákat! Nem tudod, kilépj-e vagy benne maradj a párkapcsolatodban. A munkáddal, a karriereddel kapcsolatosan is foglalkoztathatnak hasonló kérdések. A tarot megmutatja neked a döntéseid eredményeit: azt is, ha maradsz a jelenlegi helyzetben, de azt is, ha kilépsz belőle. Végül természetesen neked kell a döntést meghoznod az életedet érintő kérdésekben.

Ezekre a kérdésekre válaszolnak a Tarot-kártyák
Ezekre a kérdésekre válaszolnak a tarot-kártyák

(via The Berry)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top