Horoszkóp

Horoszkópod szerint ezért szeretsz bele nem megfelelő társba

Hogy vajon miért botlasz akár többször egymás után olyan partnerekbe, akik nem méltók hozzád? Miért szeretsz bele a "rossz" társakba? Horoszkópod erre is választ ad. Csillagjegyed megmutatja azt a tulajdonságot, ami arra késztet, hogy a nem megfelelő partnert válaszd.

A Kos (március 20. április 19.)

Kos jegyűként jobbnak gondolod az embereket, mint amilyenek valójában. Horoszkópod szerint, amikor beleszeretsz valakibe, nem veszed észre a hibáit. Csak akkor világosodsz meg, amikor már késő. Mindez nem jelenti azt, hogy folyton “rossz” partnerekbe botlasz, inkább túlzottan is büszke vagy, hogy belásd, nem jól döntöttél.

Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként hajlamos lehetsz elhamarkodottan dönteni. Csillagjegyed szerint úgy gondolod, mások megtalálták a boldog párkapcsolatot, hozzád ezért nem jön el az igazi. Szinte mindig bizonytalan vagy, párod valóban hozzád illik-e. Aztán, amikor szakításra kerül sor, mégis hosszú ideig szenvedsz a másik hiányától, nem tudod elengedni az érzéseket.  

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként talán túlságosan is gyorsan kerülsz a másik hatása alá. Ez még nem jelenti azt, hogy hiszékeny vagy becsapható lennél, csupán néhány pozitív jelzést már biztosra veszel. Az sem mondható el rólad, hogy vak lennél a szerelemben, az viszont biztos, gyorsan fejest ugrasz a kapcsolatokba anélkül, hogy mélyebben megismerted volna a másikat. Amikor rosszul választasz, annak nagy valószínűséggel ez az oka.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként te képviseled az állatöv legromantikusabb csillagjegyét. Gyorsan és nagyon bele tudsz szeretni egy szimpatikus partnerbe, aztán máris szövöd életed tündérmeséjét. A probléma abból adódik, hogy ez többnyire csak a te fejedben létezik. A szerelmed még egyáltalán nem készült fel a hosszú és mély párkapcsolatra, sőt az esetek zömében megrémítik a romantikus álmok. Aztán jön az érzés, hogy ismét rosszul választottál.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként az eszmékbe szeretsz bele és nem a valóságba, mindezt pedig inkább az egód, mintsem a szíved irányítaná. Szerelmes abba leszel, hogyan néz ki a párod, hogyan bánik veled, milyennek látnak benneteket mások. Gyakrabban kellene a szíved hangjára hallgatnod, akkor kevesebb csalódás érne, és kevésbé éreznéd azt, hogy a nem megfelelő társra pazaroltad az idődet.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként meglehetősen kritikusan tekintesz a lehetséges partnerekre. Ahhoz, hogy beleszeress valakibe, időre van szükséged. Amikor végre úgy érzed, megtaláltad a tökéletes társat, olyasmit is beleláthatsz az illetőbe, amivel az nem rendelkezik. A felismerés, hogy ez a tökéletesnek hitt kapcsolat sem működik, teljesen elkeserít. Pedig csak arra kéne rájönnöd, óriási a különbség aközött, amit gondolsz tökéletesnek, és aközött, amilyen valójában a párod. Attól még tökéletes lehet egy kapcsolat, hogy nem idealizálod.

Ez lehet az oka, ha rosszul választasz a szerelemben
Ez lehet az oka, ha rosszul választasz a szerelemben

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként még mindig arra vágysz, érted jön fehér lovon a herceg, vagy Csipkerózsikát te ébresztheted fel az álmából. Keresed a lelki egyensúlyodat, amihez viszont nagyon fontos, hogy szeressenek téged. Vágysz a társra, a szerelemre, ugyanakkor a szabadságodat is szeretnéd megtartani. Mindez pedig azt jelenti, egyrészt félsz a túl mély érzésektől, másrészt mégis a hosszú kapcsolatban reménykedsz. Meglepő, hogy többször is rosszul választasz?

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként valójában nem szeretsz bele a másikba túl könnyen. Igazából olyasvalakit keresel, akiről úgy gondolod, az érzései elmélyülnek irántad, aki mellett elfelejtheted az exedet. Aztán, amikor mégsem azt kapod, amire vártál és vágytál, te érzel csalódottságot. Azért választasz rosszul, mert az elvárásaidat követed, nem a szívedet. Ha igazán meg tudnád nyitni a szíved, a számodra tökéletes partnert is be tudnád fogadni.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként nincs igazán érzéked ahhoz, hogy kiszűrd a megfelelő társat. Nagyon okos és intelligens vagy, ugyanakkor érzelmi témákban igen sokszor elakadsz. Inkább csak azt nézed, ki az, akivel jól érzed magad, akivel jó érzés együtt lógni vagy akár utazgatni is, de egyáltalán nem biztos, hogy ő az a társ, aki valóban felébreszti a figyelmedet. Ezért választod gyakran a nem megfelelő partnereket.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként olyan társat keresel, aki értelmet és célokat ad az életednek, aki megmutatja az utat. Azt viszont már nagyon nem szereted, ha szerelmed irányítani próbál téged. A korlátozást sem viseled jól, de azt sem, ha párod a saját igényeit eléd helyezi. Így viszont hogyan szeretnél egyenrangú, kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatot?

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként a szerelmet is logikus alapokra helyezed. Olyan partnert keresel, akivel meggyőződésed szerint összeilletek, akiről meg tudod magadat győzni, miért is épp vele lesz majd megfelelő kapcsolatod, a kémiát ugyanakkor már nem tartod logikusnak. Már pedig, ha ez utóbbit mellőzöd a döntéseidből, akkor ne lepődj meg, ha úgy érzed, már megint nem jól választottál.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként úszol az érzelmekben. Egyik kapcsolatból ugorhatsz fejest a másikba. Fel kellene ismerned, a lelked mélyén pontosan milyen párkapcsolatra vágysz, és mégis mit szeretnél igazán. Mert nem az számít, milyen magas vagy milyen vékony a párod, sőt az sem lényeges, mennyit keres, ahogyan az sem fontos, hogy elfogadnak-e a szülei vagy sem. A fontos az lenne, hogy az érzéseidre, a szívedre hallgass. Ha szeretitek egymást, semmi más nem számít.

(via Thought Catalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top