Horoszkóp

Ez a munka passzol hozzád a horoszkóp szerint

A karrier, a munkahelyi sikerek mindenkinek fontosak a boldog élethez. Hogy melyik az a hivatás, ami igazán hozzád illik, ami igazán neked való, azt horoszkópod megmutatja. Keresd ki csillagjegyedet, és olvasd el a javaslatokat. Ha épp nem ilyen jellegű munkát végzel, még ne keseredj el, váltani, újrakezdeni, mindenkor lehetséges.

A Kos (március 20. április 19.)

Kos jegyűként olyan hivatás illik hozzád a leginkább, ahol elvárás a dinamizmus, az energia, a bátorság, a vállalkozószellem. Éppen ezért a legjobban a hadseregben, a rendőri hivatásban vagy a mérnöki, sebészi, fogászati munkakörökben állod meg a helyed.

Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként elképesztő érzéked van a pénzhez. Egészen biztosan megállod a helyed a banki feladatkörökben, de bármilyen pénzügyi munka is tökéletes a számodra. Horoszkópod szerint a szépség iránt is fogékony vagy, ezért a divatszakmában, a kozmetikai és szépségiparban is van keresni valód. Mivel dekoratív külsővel rendelkezel, tehetséget érezhetsz az előadóművészethez is, épp úgy, mint a reklám- és marketing feladatokhoz.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként a kommunikációhoz elképesztő a tehetséged. Könnyen tanulsz idegennyelveket, tolmácsként ragyogóan megállod a helyed, ráadásul ez pontosan olyan rugalmas és mozgalmas munka, amire vágysz. Az újságírás és valójában a média bármely területe számos kihívást tartogat a számodra. A munkaügyi és a könyvelési feladatokat is szinte rád szabták.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként neked bármilyen feladat jól áll, ami a vendéglátással függ össze. Szervezhetsz partikat, estélyeket, rendezvényeket, dolgozhatsz vendéglőben, sőt ha úgy tartja kedved, nyithatsz is egyet. Érzékenységedből adódóan a segítői feladatokban is remekelsz. A pszichológia, a szociális munkás, de még az orvosi hivatás vagy a homeopátiás gyógyítás is nagyon közel állnak hozzád.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként a benned rejlő erőt és tekintély tudod a leginkább kiaknázni a munkád során. Akkor jársz a legjobban, ha te vagy saját magad főnöke. Minden vezetői beosztásban remekül megállod a helyed. Foglalkozz befektetésekkel vagy vállalj színházigazgatói feladatot, dolgozz a politikában vagy az államigazgatásban, valójában valamennyi pozícióban kiválóan irányítod a munkatársaidat.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként egészen elképesztően maximalista vagy. Az is biztos, tökéletesen végzed a munkádat tanárként, de médiaszemélyiségként, íróként, szerzőként, szerkesztőként is nehéz téged felülmúlni. Mivel hihetetlenül el tudsz mélyülni a részletekben a könyvelésben te a legapróbb hibát is kiszúrod, és adózási szakértőként is remekül helytállsz. A pszichológia és a gyógyítás is közel áll a lelkedhez.

Ez a hivatás illik a csillagjegyekhez
Ez a hivatás illik a csillagjegyekhez

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként nagyon erős az igazságérzeted. Keresed az egyensúlyt, kiváló érzéked van a békítéshez. Éppen ezért pontosan ilyen jellegű feladatkörökben állod meg a helyed a leginkább. Lehetsz diplomata, mediátor, coach vagy ha a reklámszakma jobban tetszik, abban is érdemes elmélyülnöd. Közeláll hozzád a szépség, a divat. Emiatt pedig a divatszakma, a szépségápolás, a sminkes feladatokban is komoly sikert arathatsz.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként erős vonzalmat érezhetsz a misztikus, titkos tanokhoz. Az ezotéria téged egészen biztosan nagyon vonz. Remekül látod az összefüggéseket, nem marad előtted rejtve semmi sem, így nyomozóként is komoly karriert építhetsz. Vizes csillagjegyként vonzódsz a mélységhez, ezért búvárként is kiváló lehetőségek állnak előtted.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként a sport nagyon közel áll hozzád. Válaszd a számodra leginkább vonzót, amiben sikereket érhetsz el. Olyan feladatokban is csillogtathatod a tehetségedet, mint a szakmai tanácsadó, a tanári hivatás, de kiváló szónoki képességedet még a papi pályán is bevetheted. Természetesen a jogban is óriási lehetőségek várnak rád.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként minden illik hozzád, ami a földdel kapcsolatos. Sikereket érhetsz el a bányászatban, a mezőgazdaságban, az építkezéseken. A geológia, a mérnőki és tervezői szakmák hozzád passzolnak a leginkább. Ugyanakkor a kereskedelemben és a pénzügyi, banki világban is komoly lehetőségek várnak rád.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként ösztönösen vonzódsz a technológiai újításokhoz. A modern technika, a számítógépek világában bámulatosan állod meg a helyed. A gyógyászati iparban is hasznosíthatod kiváló ötleteidet, ahogyan bármilyen más eszközgyártásban és tervezésben is remek lehetőségeid nyílhatnak.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként a karitatív és segítői feladatok rendkívül közel állnak a lelkedhez. Orvosként, sebészként, ápolóként is építhetsz karriert. Tökéletes hivatásra találhatsz utazási ügynökként vagy idegenvezetőként, de bevetheted a kreativitásodat és az alkotói vénádat is.

(via AstroSpeak)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top