Horoszkóp

Ez a Tarot kártyád a horoszkóp szerint

Ki az, aki nem kíváncsi a jövöjére? Sokan kutatják a válaszokat a csillagokban, a kártyákban, a számokban. Valójában mindegy, melyik módszerrel kérdezel, a válasz szinte teljesen azonos lesz. Minden csillagjegyet egy-egy Tarot-kártya képvisel, amely természetesen további jelentést és üzenetet hordoz. Melyik a te Tarot kártyád? Íme.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos csillagjegy személyes Tarot kártyája, a 22-es lap, vagyis a Bolond. A Kos pontosan olyan vakmerő és bátor, mint a kártyalapon megjelenő férfi. Az akadályokat könnyedén átugorja, keresi a kockázatokat, a kihívásokat, de a tettei következményeit is figyelembe veszi. A Kos a szó pozitív értelmében tényleg egy bolond.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika Tarot kártyája a 12-es lap, az Akasztott ember. A csillagjegyre kétségtelenül jellemző a mártír szerepe, éppen ezért is illik hozzá ez a kártya, hiszen az Akasztott is mártírként lóg fejjel lefelé. A Bikának is meg kéne fordulnia, és talpra állnia miközben feladja az elégedetlenkedést. Nem kellene magára vennie minden apró problémát, főként, ami nem az ő hibája.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek jegyhez a Tarot egyik legszebb lapja, a 19-es Nap kapcsolódik. Az Ikrek nem viseli jól a túlterheltséget, akkor meg főként nem, ha nehéz kérdésről is döntenie kell. Viszont nem futamodik meg a kihívások elől, nem ijed meg a rászabott feladatoktól, így a végén egészen biztosan kisüt rá a Nap, és megtalálhatja a várva várt boldogságot.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák jegy Tarot kártyája a 13-as lap, a Halál. Természetesen ez a kártya nem a fizikai halált képviseli, hanem olyan dolgokat, amelyeket ideje lezárni, hogy valami új kezdődhessen. Az érzékeny Rák számára a Halál azt üzeni, a közeli jövőben a lezárás elkerülhetetlen. Ő az, aki már előre retteg a kudarctól, a vereségtől. Nem a rosszra kéne koncentrálnia, inkább csak a hibákat felismernie.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán jegyet képviselő kártya a 11-es Erő kártya. Nem véletlen, hiszen ez a csillagjegy is bámulatosan erős, főként, ha a barátairól, a családjáról van szó. Biztonságban szeretné tudni őket, óvni akarja szeretteit mindentől. Az Oroszlán méltán lehet büszke sikereire, az eredményeire. Nem mellesleg a kártyán bámulatosan erős nő látható, aki puszta kézzel nyitja ki az oroszlán száját.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz jegy Tarot kártyája, a 9-es Remete lap. A Szűz ugyanis többet akar tudni annál, mint amit érez. Érti és érzi a világ összefüggéseit, képes a dolgok mögé látni. Nem elégszik meg önmagában a válaszokkal, ő a dolgok mélyére akar látni. Épp mint a Remete.

A csillagjegyeknek személyes Tarot kártyájuk is van
A csillagjegyeknek személyes Tarot kártyájuk is van

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg jegy kártyája az 5-ös Próféta lap. A csillagjegy olyan értékeket tart fontosnak, mint az egyensúly, a tisztesség. Arra törekszik, hogy a mérleg nyelve nem billenjen hol az egyik, hol a másik oldalra. Hinni akar abban, hogy igenis vannak jó dolgok a világban, át szeretne látni az árnyékon és a sötétségen. Felvilágosodást, fényt hoz a környezetének.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió Tarot kártyája a 3-as Császárnő. Elsőre meglepőnek tűnhet, a termékenység szimbóluma mégis tökéletesen illik a csillagjegyhez. A Skorpió szenvedélye határtalanul áramlik, ő az, aki elmerül az érzelmek sodrásában. A Császárnő a nőiességet, az érzéseket, a befogadást, az elfogadást képviseli, ami a Skorpió számára is alapvetően fontos értékek.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas Tarot kártyája a 6-os lap, a Szeretők. A döntést is jelöli ez a kártya. A Nyilas sokakkal ellentétben a nehézségek helyett a megoldásokra koncentrál, a kiutat keresi. Amikor mások már feladják a reményt, a Nyilas az élet mellett dönt, olyan lehetőségek után kutat, amelyekkel a lehető legjobbat hozhatja ki az adott helyzetből. Döntéseivel, életszeretetével erősen inspirál másokat.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak Tarot kártyája a 15-ös Ördög lap. Bármerre is menjen, a Bak a boldogtalanságot követi. Ráadásul előre eltervezi. Ő is magasra helyezi az elvárásokat, a lécet. Az érzéseit félreteszi, talán már túlzottan is racionálisan gondolkodik. Pedig a siker kulcsa ott van a kezében. Az Ördög pontosan ezt üzeni.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő Tarot kártyája a 16-os Torony. Mindez pedig azt szimbolizálja, hogy semmi sem örök, egyszer minden ledőlhet, a változások elkerülhetetlenek. A Vízöntő nem érti, mások miért csalódottak, kiábrándultak és miért túlterheltek folyton. Mint ahogyan a tornyot is, a Vízöntő újra és újra felépíti magát, hiszen történjen bármi, a remény mindig él benne.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak Tarot kártyája az 1-es Mágus lap. A csillagjegy az életére nagyon sajátos módon tekint. Olyan, mintha buborékban, a saját valóságában élne. Mások nem értik, miért jó ez neki, pedig a Halak csak a saját életét teremti, a saját útját járja, épp mint a Mágus.

(via The Earth Thribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top