Horoszkóp

Melyik lélektípusba tartozol a 7 közül?

Amikor megszületsz, saját szerepbe bújhatsz. Nem tudatosan teszed, a lelked hangja szól hozzád. Ez a szerep végigkísér az életeden, pedig lehet, nem is tudsz pontosan róla. Az erősségeid, a gyengeségeid mind-mind ezt a szerepet tükrözik. Ez a szerep valójában a lélektípusod. A világban összesen hétféle lélektípus különböztethető meg. Te melyikbe tartozol? Felismered?

1. lélektípus: a kiszolgálók

Ebbe a lélektípusba tartozol, ha természetedből fakad a segítségnyújtás, a szolgálat. A világot jobbá szeretnéd tenni, segítesz, akiknek szükségük van rád, bármikor és bárkinek segítő kezet nyújtasz. Sokan kihasználják a már talán túlzott nagylelkűségedet. Saját magadról, a saját igényeidről ugyanakkor megfeledkezel. Az is igaz lehet rád, hogy éppen ezzel manipulálhatsz másokat.

A kiszolgálók többnyire az egészségügyben, a karitatív szervezetekben, önkéntes munkakörben dolgoznak. A világ népességének nagyjából a harmada tartozik ebbe a lélektípusba.

2. lélektípus: a kézművesek

A kézművesek táborába tartozol, ha erős benned a kreatívitás, az alkotóvágy. Az érzés, hogy létrehozz, hogy alkoss valami újat, mélyről fakad. Valójában mindegy, hogy a két kezeddel állítasz elő valamit, vagy verseket írsz, esetleg a tudományt szolgálod, létrezol és alkotsz, így tartozol ebbe a lélektípusba. Körültekintően és alaposan végzed a munkádat, a feladatokért pedig felelősséget vállalsz.

Az emberek nagyjából ötöde tartozik a kézművesek csoportjába. Legtöbben mérnökök, építészek, művészek, alkotók.

3. lélektípus: a harcosok

Ha a harcosok lélektípusba tartozol, keresed a kihívásokat, a kockázatot, és ha szükséges, fölveszed a kesztyűt is, hogy megvalósíthasd a céljaidat, az álmaidat. Keményen és fáradhatatlanul végzed a feladataidat. Nemcsak a lelked, a tested is erős. Izmos a testalkatod, szilárdan állsz a földön, ugyanakkor nagyon is kedves és megnyerő lehetsz.

Akadnak a harcosok között híres emberek, de nehézkes és nyers típusok is. Az emberek 17 százaléka tartozik ebbe a csoportba. Sokan közülük sportolók, katonák vagy üzletemberek.

4. lélektípus: a tudósok

Ha ebbe a lélektípusba tartozol, elmondható rólad, hogy folyamatosan képezed magad, nagyon erős benned a kíváncsiság, a tanulás iránti vágy. Gyűjtöd a diplomákat, minél több dolgot szeretnél megismerni. Kerülöd a konfliktusokat, nem szereted a vitákat, az összetűzéseket. Ennek ellenére sokszor lehetsz hűvös, sőt a tekinteted is inkább hűvös, távolságtartó. Sokan azt gondolhatják rólad, hogy folyton analizálsz, vagy túlságosan is arrogáns lehetsz.

Az emberek 13 százaléka tartozik ebbe a csoportba. Szerepük szerint a legtöbben a tudományokban érzik otthon magukat, matematikusok, de taníthatnak is.

5. lélektípus: a bölcsek

Ha ezt a szerepet választottad születésedkor, elmondható rólad, kifejezetten vonzó ember lehetsz. Különleges kisugárzással, karizmával rendelkezel. Jó érzékkel bírsz a zenéhez, a művészetekhez, a tánchoz. Humoros és vicces vagy, szívesen szórakoztatod a környezetedet. Született bölcsességgel rendelkezel, mégsem született gondolkodó vagy. Inkább átveszed mások ötleteit, amiket szívesen terjesztesz. Ha nem kapod meg a kellő figyelmet, meglehetősen kellemetlen ember is lehetsz.

Az emberek nagyjából 10 százaléka tartozik ebbe a lélekcsoportba. Énekesek, előadóművészek, színészek, tanárok vállalták ezt a szerepet.

6. lélektípus: a papok

Ha ebbe a lélektípusba tartozol, az emberek fölemelése a legfontosabb feladatod. Azon munkálkodsz, hogy sikerre juttass másokat. Te is jobbá szeretnéd tenni a világot, könnyen fel tudod magadra hívni a figyelmet, és sokan követnek is téged. Erősen inspirálsz másokat, filozófiád segítségével az életük jóra fordulhat. Ugyanakkor könnyen elszállhatsz magadtól, és túlzottan is a nagyképűség csapdájába eshetsz. 

Az emberek 7 százaléka tartozik ebbe a csoportba. Ezt a szerepet a spirituális tanítók, a coachinggal foglalkozók választják.

Melyik lélektípusba tartozol a hét közül?
Melyik lélektípusba tartozol a hét közül?

7. lélektípus: a királyok

Ha ebbe a lélektípusba tartozol, született vezető lehetsz. Erős, megingathatatlan személyiséggel rendelkezel. Képes vagy a feladatokra koncentrálni, stabil az önbizalmad. Mesterien vezetsz és irányítasz másokat, viszont maximalista lehetsz, aki az elvárásokat nagyon magasra helyezi, és megköveteli másoktól is, hogy ezen a szinten teljesítsenek. Kiváló a problémamegoldó képességed. Ugyanakkor hatalmaskodó, sőt kegyetlen is lehetsz időnként. 

Az emberek csupán 1 százaléka vállalta a király szerepét. Nem feltétlenül az uralkodó családok szülöttei tartoznak ide. Sokan mások is lehetnek kiváló és karizmatikus vezetők.

(via Life Coach Code)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top