Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Horoszkóp

Ezt a 4 csillagjegyet jobb békén hagyni, amikor fáradt

Ezek a csillagjegyek csöppet sem tűrik, hogy pihenés közben háborgasd őket. Amikor fáradtak, kimerültek, tudomásul kell venned, hogy most az a legjobb, ha békén hagyod őket. Nyaggatás helyett inkább keress valami más elfoglaltságot magadnak. Meglátod, ha párod kipihente magát, újult erővel lép a tettek mezejére. Melyek ezek a csillagjegyek? Íme.

A Kos undok, amikor fáradtság gyötri

A Kos rendkívül aktív, energikus és mozgékony csillagjegy. Éppen emiatt nagyon ki tud merülni, és hogy ismét a csúcsra pörögjön, sok pihenésre lehet szükség. Amikor gyötri a fáradtság, kifejezetten türelmetlen, undok és rossz kedvű tud lenni. Ha fölébreszted a Kost, számolnod kell vele, csöppet sem lesz boldog. Nyomós érvet hozz fel, hogy miért nem hagytad őt pihenni. Aztán pedig minél előbb lépj le a közvetlen környékéről. Amíg magához nem tér, nem könnyű eset, viszont amikor ismét tettre kész, újra a tenyerén hordoz.

Ne ébreszd föl az alvó Oroszlánt

Horoszkópja szerint az Oroszlán imád a figyelem középpontjában lenni. Energikus és erőteljes, de még neki is szüksége van a pihenésre, az elvonulásra. Legszívesebben egyedül hever az egész ágyon. Ha teheti, saját szobájába vonul el. Pontosan azt a figyelmet és bánásmódot várja el tőled, mint a királyok vagy a királynők. Ha pihenni akar, akkor pihenni fog. Ha nem akarja, hogy fölébreszd, akkor ne ébreszd fel. A legfontosabb intelem, amit soha ne felejts el: ne ébreszd föl az alvó Oroszlánt, mert éktelen haragja gerjed. Azt meg ugye te sem szeretnéd…

Hagyd aludni a Vízöntőt

A Vízöntő kedves, vidám, optimista csillagjegy. Meg az is igaz róla, hogy reggel nem ő az első, aki kipattan az ágyból. Sőt, még csak nem is a második vagy a harmadik. Későn fekszik, későn ébred. Ha bármilyen okból fölébresztenéd, ne lepődj meg, ha elfelejti, mennyire intelligens és okos csillagjegy. Inkább pontosan az ellenkező tulajdonságai ébrednek fel vele együtt. Durván leszólhat, de még kiabálásra is számítanod kell. Ok nélkül a Vízöntőt sem érdemes háborgatni. Ha lehet, hagyd, amíg kipihenten, magától ébred. Akkor ismét imádni való és nagyon bájos lesz veled.

Hagyd álmodni a Halakat

A Halak kedves, segítőkész és nagyon szerethető csillagjegy. Ha szükséged van rá, azonnal eldob mindent, hogy a segítségedre siessen. Amikor kipihent. Mert amikor fáradt, és aludni akar, gyorsan szertefoszlanak a pozitív tulajdonságai. Ő gyakran még éber állapotában is kilép a való világból, mert álmodozik. Ha pedig vízszintesbe helyezheti magát, akkor mélyen elmerül az álmok és az álmai világában. Mi történhet, ha legszebb álmából ébreszted? A kezébe kerülő legközelebbi tárgyat vágja hozzád. Számíthatsz a párnájára, egy könyvre, de az ébresztőórára is. Kell ez neked?

Ezeket a csillagjegyeket inkább ne ébreszd fel
Ezeket a csillagjegyeket inkább ne ébreszd fel

(via PQ)

Címlap

top