Horoszkóp

Volt már déjà vu érzésed? Ezért történik

Volt már déjà vu érzésed? Amikor valamilyen hely nagyon ismerősnek tűnt, vagy olyasmi történt, olyan emlék tört fel, amiről nem tudtad, hogy tényleg igaz, vagy az már valóban megtörtént korábban. Hogy miért törhetnek rád ilyen furcsa és megmagyarázhatatlan érzések? Van rá magyarázat.

El tudod fogadni, hogy az idő, a tér relatív? Hogy minden pillanat azonos? A múlt, a jelen és a jövő egy időben zajlik? Bármilyen valószínűtlennek tűnik, könnyen megeshet, épp most történt a halálod, és ugyanebben a pillanatban készülsz a születésedre. A párhuzamos valóságok és világok elméletében minden egyszerre történik veled.

Mindehhez azt kell legelőször megértened, hogy minden energia. Az energiát senki sem képes megsemmisíteni, de létrehozni sem. Robert Lanza amerikai tudós szerint az élet nem lineáris dimenzió. Látszólag az idő halad előre, mégsem egyenes vonalon teszi. A gondolatot követve pedig ebben a dimenzióban nem létezik halál, és nem létezik idő sem. Az idő valójában egy eszköz, amit az ember hozott létre. Gondolj csak bele, amikor álmodsz, eltűnik az idő, eltűnik a valóság, egy egészen más dimenzióba vándorolsz.

Amikor déjà vu érzésed támad, nem tudod, az honnan jön, miért ismerős, nem tudod megmagyarázni sem. Mégis pontosan tudod, már megtörtént veled. A reinkarnáció törvénye szerint a lélek halhatatlan. Ezer és ezer életen át élsz épp most, épp itt. Ezer és ezer emléket, tapasztalatot őrzöl a tudatod mélyén, amelyek időnként a felszínre törhetnek. Az álmok előző életek emlékeit is megmutathatják neked. Ezért lehet ismerős egy olyan hely, ahol a mostani életedben még nem jártál. Ezért lehet valamilyen emlék nagyon ismerős, pedig tudod, nem történt veled ilyesmi – legalábbis a mostani életedben. És pontosan ezért fordulhat elő, hogy olyasmit látsz előre, ami a mostani életedben még meg sem történt. Aztán, amikor bekövetkezik, nagyon ismerősnek tűnik.

Ez a déjà vu. Előfordult már veled?

Megmagyarázhatatlan, furcsa emlékek törnek fel, amikor déja vu érzésed támad
Megmagyarázhatatlan, furcsa emlékek törnek fel, amikor déjà vu érzésed támad

(via Gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top