Horoszkóp

10 jel, hogy negatív energiák vesznek körül

Milyen jelekkel jár, amikor negatív energiák vesznek körbe? Könnyen lehet, észre sem veszed, nem tudod, valójában mi történik veled, csak azt érzed, valami nem az igazi. Részletezzük a legjellemzőbb jelzéseket és néhány megoldást, amelyekkel könnyedén szabadulhatsz meg a kellemetlen és lehúzó energiáktól.

A földi lét kétpólusú. A nappalokat az éjszakák váltják, történhetnek veled éppúgy jó dolgok, mint rosszak, de a jin és jang energiák is ellentétesek egymással. Valójában azért születsz a földi világra, hogy megtapasztald a pozitív és a negatív dolgokat egyaránt, mert mindkettő a lelki fejlődésedet segíti.

Nem véletlenül találkozol a körülötted élő emberekkel. Valamennyien tanítanak téged, akkor is, ha nem tudnak róla. Ahogyan te is tanítod őket valami másra. Szemléletesen szólva, videójátékot játszotok egymással. Minél több játékban veszel részt, annál többet tanulsz.

Mindenkit energiák vesznek körbe, mindenki energiákat bocsát ki. Tudatosan ezt sem érzékeled, de időnként érezheted, hogy valami nincs teljesen rendben körülötted. Ilyenkor könnyen lehet, a környezeted vagy a körülötted élők több negatív energiát bocsátanak ki, mint pozitívat.

10 jel, hogy negatív energiák vesznek körbe

  1. Gyakran szakad meg a telefonvonal, miközben beszélsz, vagy bezavarhat valami a hívásba.
  2. Különös ok nélkül vált a hangulatod borúsra.
  3. Nem tudsz belépni az online bankfiókodba – vagy bármely más netes fiókba –, pedig az internet tökéletesen működik, és nem a banknál van a probléma.
  4. Gyakran érzed magad fáradtnak, pedig kialszod magad. A fáradtság sokszor váratlanul tör rád.
  5. Nincs kedved enni, vagy nem tudod, mit ennél a legszívesebben, pedig gyötörhet az éhség.
  6. Biztosan nem fáztál meg, mégis torokfájás vagy az influenza tünetei gyötörnek.
  7. Elveszíted a kulcsodat vagy a pénztárcádat, esetleg ellopnak tőled valamilyen értékes és számodra fontos tárgyat.
  8. Visszajön a leveled, pedig tudod, hogy a megfelelő címzettnek küldted.
  9. Tele van a fejed negatív gondolatokkal valakivel vagy a múltban történt eseményekkel kapcsolatosan annak ellenére, hogy azokat korábban már lezártad.
  10. Szükségtelen dolgokat vásárolsz, pedig a keretedből nem is futja azokra.
Vedd észre a negatív energiák jeleit
Vedd észre a negatív energiák jeleit!

Így oldhatod fel a körülötted lévő negatív energiákat

  1. Imatartásban helyezd a szíved elé a kezedet, és hangosan mondd ki szándékodat: “Megszabadulok a negatív energiáktól.” Papírra is leírhatod, majd égesd el a lapot.
  2. Ha van otthon dobod, dobolj. Ha nincs, a videómegosztó portálon indíts el egy sámándobolást, érezni fogod, amint hatására megtisztul a környezeted.
  3. Elmondhatsz egy imát: “Én …. megszabadulok a környezetemben lévő negatív energiáktól, amelyek többé semmilyen formában sem hatnak rám. Felszabadul a lelkem, a tudatom, energiával töltöm fel a testem. Megszakítok minden negatív kapcsolatot, lezárom a múltat, a jelenre koncentrálok. Az így felszabadult helyet pozitív energiával és pozitív emberekkel töltöm fel. Öröm, boldogság és szeretet járja a lelkem, a szívem. Köszönöm a segítséget.”
  4. Használd a nevetésjógát. A videómegosztón számtalan gyakorlatot találsz, hogyan nevesd ki magadból a feszültséget, hogyan űzd ki a negatív energiákat az otthonodból.
  5. Gyújts gyertyát vagy füstölőt. Mindkettő megtisztít a negatív energiáktól.

(via Life Coach Code)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top