Horoszkóp

4 jel, hogy iker lélekpároddal találkoztál

Iker lélekpárja mindenkinek csak egyetlen lehet. Ő az, akit valójában egész életedben keresel. Lélektársaddal születésedkor váltatok ketté, ő a másik feled. Milyen jelek utalnak rá, hogy végre ismét egymásra találtatok? Íme, a négy legjellemezőbb.

Lélektársad több is lehet, az is előfordulhat, hogy a lélekcsaládodból találkoztál már valakivel. Az iker lélekpárod ugyanakkor csak egyvalaki lehet. Ő az, akire egész életedben vársz, akivel, ha összeismerkedtek, úgy érezheted, végre a másik feledre találtál. De vajon tényleg egymásra találtatok már? Ezekből a jelekből ismerheted fel őt.

1. jel, hogy iker lélektársaddal találkoztál

Úgy érzed, tökéletes az egység, a harmónia közöttetek. Persze, párod is pontosan ugyanígy érez. Nincs többé hiányérzet bennetek. Az összhang az idő múlásával csak erősödik. Elsöprő érzésekben lehet részed, akkor is, ha karmikus szerelmet élsz át. Ez a kapcsolat a fejlődésed lehetőségét szolgálja, életre szóló lehet, ennek ellenére ő mégsem az iker lélekpárod.

2. jel, hogy iker lélektársaddal találkoztál

Mindenki más kevésbé fontos, miután iker lelki társaddal találkoztál. Ketten alkottok egy egészet, a kapcsolat kettőtökről szól. A korábbi kapcsolatok, célok, törekvések már jóval kevésbé számítanak. Még a családi és baráti kötelékek is lazulnak, a munkahelyi kapcsolatok sem fontosak többé annyira, mint korábban. Még karrieredről is könnyedén lemondasz, nem lényeges már, hogy a létrán egyre följebb léphess.

3. jel, hogy iker lélektársaddal találkoztál

Az energiátok megtöbbszöröződik egymás társaságában. Szinte megmagyarázhatatlanok az érzések, szavak nélkül is tudjátok, mit gondol a másik. A korábbi kapcsolataidban egészen más érzéseket tapasztaltál meg. Fogalmad sem volt, hogy ilyen is lehetséges. Érzed, felismered a társad erősségeit, de a gyengeségeit is pontosan látod. Nincsenek álarcok, pontosan olyannak fogadjátok el egymást, amilyenek vagytok.

4. jel, hogy iker lélektársaddal találkoztál

Türelmes és befogadó vagy szerelmeddel. Könnyen lehet, társad nézetei, neveltetése teljesen eltér a tiédtől. Mégis magától értetődő, hogy számodra is elfogadhatók azok az értékek, amit ő képvisel. Akkor sem vitatkoztok össze, ha ő inkább tervező típus, te ugyanakkor hirtelen, spontán módon döntesz. Gyorsan megtaláljátok a közös pontokat. Nincsenek közöttetek viták, veszekedések, nem számít, kinek van igaza, nem akartok mindenáron győzni a másik fölött, nincs közöttetek alá és fölé rendeltség. Együtt és egymásért hozzátok meg a kettőtöket érintő döntéseket.

Iker lélektársaddal tökéletes az összhang közöttetek
Iker lélektársad és közted tökéletes az összhang

(via The Earth Thribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top