Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Horoszkóp

Ezt jelenti a telefonszámod a számmisztika szerint

Semmi sem történik véletlenül. Még az sem, hogy éppen az a mobilszámod, ami. Érdekel, milyen üzenetet hordoz a számodra? Akkor ismerd meg, mint jelent a telefonszámod a számmisztika szerint. Ha pedig fontos célokat tűztél ki magad elé, akkor még inkább érdemes, hogy arra a számra válts, amelyik energiája a leginkább segíthet téged.

Ahhoz, hogy megtudhasd a telefonszámod üzenetét, először össze kell adnod a számjegyeket egészen addig, amíg egy számjegyű számot kapsz. Például a mobilszámod 30-666-5544, akkor a számjegyeket egyesével összeadva – 3+0+6+6+6+5+5+4+4=39 3+9=12 1+2=3 – hármat kapsz, vagyis a telefonszámod jelentését a 3-as szám leírásánál találod.

Ezt jelenti a számmisztika szerint, ha 1-es a telefonszámod

Ezt jelenti a telefonszámod a számmisztika szerint

Ha 1-es a telefonszámod, akkor a számmisztika szerint igen erős számot birtokolsz. Energiával tölt fel, és abban is segít, hogy elérd másoknál, amit szeretnél. Az üzleti életben, a munkád során éppen ezért is nagyon jól használhatod ezt az energiát és lüktetést. A párkapcsolatban viszont jobban teszed, ha nem erőlteted rá az akaratodat a társadra.

Ezt jelenti a telefonszámod a számmisztika szerint

Ezt jelenti a számmisztika szerint, ha 2-es a telefonszámod

Ha 2-es a telefonszámod végeredménye, akkor esélyt kaptál, hogy rátalálj a lélektársadra. A kettes igazán romantikus szám, amely kedvességet, tapintatosságot, megfontoltságot is jelent. Segítségével könnyebben alkalmazkodhatsz másokhoz, megértőbb és segítőkészebb is lehetsz. A túlzottan is erős és rámenős egyéniségek számára nélkülözhetetlen a 2-es szám energiájára, ők jól teszik, ha ilyen számra váltanak.

Ezt jelenti a telefonszámod a számmisztika szerint

Ezt jelenti a számmisztika szerint, ha 3-as a telefonszámod

Ha 3-as a telefonszámod, akkor erős kreatív energiákat kaptál. Ez az energia pedig különösen jól jöhet, ha kreatív, művészi vagy alkotó feladatokat végzel. A hármas inspirál, különleges kisugárzással lát el, sőt akár a hírnévhez is hozzásegíthet. Az írók és szerzők számára egészen gyümölcsöző lehet ez a szám. Ha ilyen jellegű ambícióid lennének, érdemes a telefonszámodat mielőbb hármas összegűre cserélni.

Ezt jelenti a telefonszámod a számmisztika szerint

Ezt jelenti a számmisztika szerint, ha 4-es a telefonszámod

Ha 4-es a telefonszámod a számmisztika szerint, akkor erősítheted a kitartásodat, és nagyon megbízható lehetsz. Rendkívüli módon segítheti a négyes energiája a munkádat, ha bankban vagy bármilyen más pénzügyi területen, ügyvédi irodában dolgozol. Akkor is érdemes 4-es energiájú telefonszámot használnod, ha te vagy a családfő. A megélhetéshez, a biztos alapokhoz, a stabilitáshoz ez a szám óriási mértékben járul hozzá.

Ezt jelenti a telefonszámod a számmisztika szerint

Ezt jelenti a számmisztika szerint, ha 5-ös a telefonszámod

Ha 5-ös a telefonszámod, akkor nem kell megijedned a kockázatoktól. Az ötös energiája változást, kalandokat, kihívásokat hozhat a számodra. Az életed hullámvasút is lehet, hol fönt, hol lent lehetsz. Ha minél több utazásra vagy önállóságra, függetlenségre, szabadságra vágysz, akkor még inkább érdemes olyan telefonszámot választanod, amely több 5-ös számjegyből áll, és ugyanezt a vibráló energiát hordozza.

Ezt jelenti a telefonszámod a számmisztika szerint

Ezt jelenti a számmisztika szerint, ha 6-os a telefonszámod

Amennyiben 6-os a telefonszámod energiája, igencsak jók az esélyeid, ha családra, békére, harmóniára vágysz. A hatos a támogatást, a segítségnyújtást, a gondoskodást, a felelősségvállalást is jelképezi. A szám energiája segíti a családi kapcsolatokat, erősíti az összetartozás érzését. Ha szerelmet, életre szóló társat keresel, érdemes a telefonszámodat hatos energiájú számra cserélned.

Ezt jelenti a telefonszámod a számmisztika szerint

Ezt jelenti a számmisztika szerint, ha 7-es telefonszámod

 Ha 7-es a telefonszámod a számmisztika szerint, ne lepődj meg, ha egyre erősebben vonz a misztika, az ezotéria. A hetes ugyanis rendkívül misztikus szám, nagyon erős energiát sugároz. A tanuláshoz kiváló, hiszen segít elmélyedni a tanulni valóban. Az energia bölcsességet, belső nyugalmat ad neked, pozitív gondolkodást és megnyugvást hoz az életedbe.

Ezt jelenti a telefonszámod a számmisztika szerint

Ezt jelenti a számmisztika szerint, ha 8-as a telefonszámod

Ha 8-as a telefonszámod energiája a számmisztika szerint, akkor bizony igencsak szerencsés időszakot élhetsz meg. Az üzleti életben sikerre, pénzre, gazdagságra számíthatsz. A nyolcas energia magabiztosságot és reményt is ad. Ha komoly terveket szövögetsz, a szám segítségével megvalósíthatod az álmaidat. A karrieredben is jelentősen előreléphetsz.

Ezt jelenti a telefonszámod a számmisztika szerint

Ezt jelenti a számmisztika szerint, ha 9-es a telefonszámod

Ha 9-es a telefonszámod, olyan értékek válhatnak fontossá, mint az idealizmus, az igaz barátság és a szerelem, a részvét és a megértés. Nagyon sokat segíthet a kilences energia, ha önkéntesként dolgozol, segítői vagy karitatív feladatokat látsz el. Szívesen segítesz másoknak, okos és bölcs tanácsokat adsz, nem mellesleg igazán szerencsésnek is érezheted magad.

(via AstroSpeak)

Címlap

top