Horoszkóp

Minden, amit tudnod kell, ha Bakkal randizol

Hogy milyen randira számíthatsz egy Bak jegyű férfivel vagy nővel, a horoszkópod elárulja. Hosszú távú párkapcsolatot csak akkor köthetsz ezzel a csillagjeggyel, ha elfogadod a hóbortjait. Mit kell tudni róla? Minden fontos információt összegyűjtöttünk.

A Bak a hagyományoknak él

A Bak a hagyományos udvarlás híve. Ha vele randizol, jó, ha elfogadod, hogy ő lépésről lépésre, lassan halad előre az ismerkedés útján. Mutass iránta valódi érdeklődést, és akkor elnyerheted a kezét, vagy kiváló társra lelhetsz benne. De semmi esetre se siettesd.

A Bak gyűlöli a kínos szitukat

Soha ne hozd őt kellemetlen vagy kínos helyzetbe. A hírnevét, a jó hírét ugyanis nagyon komolyan veszi, róla nem derülhet ki semmilyen kompromittáló információ. Persze, az esetek többségében nem is tesz olyasmit, ami árthatna neki. Mivel intelligens és kissé zárkózott, semmi esetre se vidd el például karaokepartira. Itt biztosan rémesen érezné magát, ha pedig énekelnie is kell, biztos lehetsz benne, hogy az estét követően soha többé nem látod őt még egyszer.

A Bak munkája mindennél fontosabb lehet

A Bak rendíthetetlenül és rendkívüli szívóssággal, szorgalommal végzi a munkáját. El kell fogadnod, hogy ha vele randizol, a munka a találkozásokat is felülírhatja. Ugyanakkor abban is biztos lehetsz, a párkapcsolatot legalább olyan komolyan veszi, mint a munkáját. Nem lerázni akar, egyszerűen csak be kell valamit még fejeznie a munkahelyén.

A Bak szereti a minőséget

Az biztos, ez a csillagjegy rendkívül igényes. Magasra helyezi a mércét, sok mindennek kell megfelelned, hogy elnyerd a kegyét. Kiváló az ízlése, ha igazán meg szeretnéd lepni, vagy jó benyomást keltenél benne, vidd el egy szép étterembe. Persze ne a legpuccosabbat vagy a legdrágábbat válaszd, mert azzal ismét csak zavarba hozod.

A Bak kiváló szerető

Nem adja magát könnyen, de ha eljut a kapcsolat erre a szintre, egészen biztos lehetsz, Bak szerelmedben különleges és figyelmes szeretőre leltél. Eleinte, könnyen lehet, kicsit félszegnek, szemérmesnek tűnik, de ha elnyered a bizalmát, megnyílik a szenvedélye is előtted.

A Bak a randizás során is tiszteli a hagyományokat
A Bak a randizás során is tiszteli a hagyományokat

(via thought catalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top