Horoszkóp

Bolygófelvonulás, amely mindenkinél mást lobbant be

Szabályos bolygófelvonulás lesz az Oroszlán jegyében július 6-tól. Szép sorban lépnek be a bolygók az Oroszlánba: 6-án Merkúr, 20-án Mars, 22-én Nap, augusztus 26-án Vénusz és 31-én Merkúr ismét (ugyanis közben kis időre átlép a Szűzbe július 26. és augusztus 30. között). Ez garantálja, hogy forró és szenvedélyes nyarunk lesz, amit az is megerősít, hogy közben további 2 nagy bolygó tüzes jegyekben jár (Szaturnusz a Nyilasban, Uránusz a Kosban). Szóval ne lepődjünk meg, ha újabb melegrekordok dőlnek meg! És azon se, ha olyan találkozásokban lesz részünk, amik feltüzelnek! Ám mindez a különböző jegy szülötteinek különböző életterületeken nyilvánul meg. Most vegyük sorba ezt!

Kos

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A tüzes konstelláció egyik nyertese te vagy. Kosként élvezheted az Oroszlánban felvonuló bolygók inspiráló hatását, miközben a Nyilas Szaturnusz egészen december 19-ig támogat nagyszabású terveid megvalósításában. Egyszóval szuper nyár elé nézel. Persze csak akkor, ha megéled a pillanatot. Nem szabad túlságosan előrefutnod az időben (Szaturnusz=Kronosz=Az idő ura), és nem szabad sürgetned semmit és senkit. Amennyiben babát szeretnél, tudd, hogy ez egy remek időszak! Ha nem, akkor a benned élő gyermeket kényeztesd!

Bika

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Bikaként nem szereted, ha siettetnek. Ez a tüzes bolygóállás óriási lendületet adhat neked családi és/vagy ingatlanügyek terén. De sajnos frusztrálhat is, mert olykor gyorsabb lesz a tempó, mint azt te ideálisnak tartanád. Mindettől ingerlékennyé válhatsz. Ebbe a feszült időszakba egy kis megnyugvást hozhat Merkúr, ami átlép a Szűzbe július 26. és augusztus 30. között. Amennyiben komoly döntést kell hoznod, igyekezz erre a pár hétre időzíteni! Közben tudd, hogy azok a változások, amik most zajlanak, érted vannak!

Ikrek

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Az Oroszlán jegyében felvonuló bolygók garantáltan felélénkítik a társasági életedet, és több utazás lehetőségét is “tálcán kínálják”. Kérdés csak az, hogy melyikre mondasz igent. Közben a Nyilas Szaturnusz a párkapcsolati területen hoz karmikus találkozásokat. Augusztus 24. előtt ez valószínűleg még régi ügy, ami kapcsán azt érezheted, hogy kísért a múlt. Augusztus 25-től új fejezet nyílik a szerelmi életedben. Arra ügyelj, hogy a te levegőd (Ikrek=levegős jegy) ne legyen túl erős, nehogy elfújd a másik tüzét (Nyilas=tüzes jegy)!

Rák

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Az a tűz, ami az égen megjelenik, neked a pénztárcádban szimbolizál pezsgést. Ez a nyár bevételi oldalon kedvezőbb lesz, mint az elmúlt években. Mindez arra sarkallhat, hogy költekezni kezdj. Természetesen nem kell megvonnod magadtól semmit, de közben képezz egy kis tartalékot! Ezzel párhuzamosan tudd, hogy most nincs “uborkaszezon”! Ha van munkád, akkor komoly elismerésre és/vagy előléptetésre számíthatsz. Ha nincs munkád, akkor most többet is fogsz találni. Ne siess! Válogass bátran! Nem fogsz lemaradni semmiről.

Oroszlán

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Minden nyáron átvonul a Nap, a Vénusz és a Merkúr az Oroszlán jelén, de idén a Mars is csatlakozik hozzájuk, miközben Uránusz a Kosból, Szaturnusz a Nyilasból küld neked szuper fényszöget. Vagyis ez lesz életed egyik legszuperebb nyara. Te leszel a szikra, amely bármit vagy bárkit lángra lobbanthat. Ez “2 in 1”, ami óriási potenciált és felelősséget is jelent egyszerre. Adhatod önmagad, lehetsz lelkes, közben minden lépésnél, döntésnél, reakciónál legyél jelen! Csak akkor hibázhatsz, ha nem mozogsz együtt az idővel…

Szűz

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Benne van a pakliban, hogy te közel se fogsz annyira lelkesedni a tüzes bolygófelvonulásért, mint mások. Ez a konstelláció számodra sürgetést, sőt kapkodást is jelenthet. Egyik sem neked való. Amennyiben felismered, hogy ez az egész nem ellened van, nem a te bosszantásodra történik, valami jót is kihozhatsz belőle. Július 26. és augusztus 30. között kicsit könnyebb lesz felismerned, hogy mire jó ez. Ugyanis bolygód, a Merkúr ekkor a Szűzben járva összeszedetté tesz, ami támogat, hogy jól, sőt a legjobban reagálj…

Mérleg

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Az Oroszlánban felvonuló bolygók rávilágítanak, hogy milyen sok és milyen klassz barátod, szövetségesed van. Sőt gyarapodhat is a számuk. Arra kell csak ügyelned, hogy ne keverd össze a barátságot és a szerelmet! Utóbbiból sem maradsz ki. Ezt a Kosban járó Uránusz szavatolja, ami váratlan találkozást mutat. Ne félj, hogy ő kibillent az egyensúlyodból! Számíts rá, hogy kicsit felkavarj az állóvizet! De ennek épp itt az ideje. Ha van párkapcsolatod, akkor mindez arra is jó, hogy átgondold, mi tart mellette?…

Skorpió

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Ez a nyári bolygófelvonulás a munkádban jelez jó nagy jövés-menést. Kaphatsz új főnököt, új pozíciót, új feladatot vagy akár új munkát. Könnyen lehet, hogy ez sok vagy sokk lesz neked. Vedd tudomásul, hogy a változás elkerülhetetlen! Azt is tudd, hogy ami az elején nem tetszik, később kedvedre való lesz! Ezt úgy is lemérheted, hogy a bevételed hogyan változik. Augusztus 25-től Szaturnusz szerint lassan, de biztosan javulni kezd az anyagi helyzeted. Tehát aggodalomra semmi okod. Sőt jogosan nézhetsz a jövőbe…

Nyilas

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Az idei nyarat 2 részre lehet vágni a te szempontodból. 1. rész: augusztus 25. előtt = Szaturnusz a Nyilasban hátrál, ami régi, lezáratlan ügyek aktualitását jelzi. Szerencsére ebben segítenek a tüzes jegyekben járó bolygók (Merkúr, Mars, Nap). 2. rész: augusztus 25-én Szaturnusz április eleje óta tartó hátrálását befejezi, és végre elindul előre. Ettől te is felgyorsulsz, mintha csúzliból lőnének ki. De sietned nem kell, mert Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura egészen december 19-ig a Nyilasban jár. Vagyis az idő neked dolgozik.

Bak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A többi föld jegyhez (Bika és Szűz) hasonlóan te sem fogod érteni, hogy mások mitől pörögnek fel, és mitől lesznek feldobódva. Tudniillik téged nem érint közvetlenül a tüzes jegyekben járó bolygók energetizáló hatása. Ennek ellenére a javadra fordíthatod, ha bátran belevágsz bármi újba. Ebben a július 23-i és augusztus 21-i Oroszlán újhold remek szövetségesed lesz. Tudd, hogy ritkaság, hogy kétszer van újhold 1 jegyben! Ez szó szerint és átvitt értelemben is dupla esély az újításra. Szóval ki ne hagyd!

Vízöntő

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Te vagy a legszerencsésebb, ha szerelemre vágysz, mivel az a bolygófelvonulás, amely az Oroszlán jelében zajlik (Merkúr, Mars, Nap, Vénusz), több forró találkozást szimbolizál. Ha van már párkapcsolatod, akkor mindent kövess el, hogy ne legyen féltékeny a párod! Ha nincs még, akkor számíts rá, hogy több jelentkező közül válogathatsz! Lesz köztük egy, aki különösen megérint. Könnyen megeshet, hogy ez nem szerelem lesz első látásra. Sőt eleinte idegesíthet, irritálhat. Majd később derül ki, hogy hihetetlenül vonzó…

Halak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Nem szabad, hogy kellemetlenül érezd magad attól, hogy mások más tempóban haladnak az útjukon. Nem szabad őket utánoznod. A nyári tüzes bolygófelvonulás nem sürget. De ha akarod, segíthet felgyorsulni, illetve felvenni a ritmust. Ezzel párhuzamosan az Oroszlán bolygók (Merkúr, Mars, Nap, Vénusz) arra ösztönöznek, hogy változtass az életmódodon. Kezdhetnéd a táplálkozással. Erre legkedvezőbb a július 23-i és augusztus 21-i Oroszlán újhold lenne. Ez dupla esély, mivel most kivételesen kétszer lesz újhold az Oroszlánban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top