nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Így ébredj, és boldog lesz az egész napod

Így ébredj, és boldog lesz az egész napod

Gondoltad volna, hogy nem mindegy, hogyan ébredsz reggel? Hogy igazán boldog legyen a napod, érdemes ezeket a tanácsokat megfogadnod. Végezd el minden ébredéskor ezeket az egyszerű teendőket, és majd meglepődsz, mennyire feltöltve érzed magad egész nap.
NLCafé
f Ajánlom

Ébredésed hatással lehet az egész napodra. A dalai láma szerint a reggeli készülődés határozhatja meg, milyen érzések járnak át az adott napon. Ha feszülten, kapkodósan ébredsz, ezek az érzések az egész napodra rányomhatják a bélyegüket. Ugyanakkor, ha pozitív érzésekkel töltöd meg a lelked, egész napodat a boldogság jellemzi. Érdemes megfogadni a spirituális tanácsokat, és ezentúl ezzel az egyszerű meditációval kezdeni a napot.

Az ébredést követően helyezkedj el kényelmesen. Maradhatsz fekve az ágyban, vagy választhatsz kényelmes ülőpozíciót is. Ahogy épp a legjobbnak érzed.

Végy néhány mély levegőt. Figyeld a légzésedet. Amikor a légzésedre koncentrálsz, magadra figyelsz. Figyeld a levegő útját, a belégzés és a kilégzés ritmusát. Semmin sem kell változtatnod, a természetes légzésed tökéletesen ellazít.

Légy magaddal türelmes. Lehet, eleinte elkalandoznak a gondolataid. Nem baj, ez is természetes folyamat. Óvatosan irányítsd vissza a figyelmed a légzésedre. Legfeljebb 5-7 percig maradj ebben a relaxált, pihentető állapotban.

Járd végig a testrészeidet, lásd magad meditáció közben. Gondolj arra, mennyire vidám és jókedvű vagy. Aztán mondd magadban: “Szerencsés vagyok, mert élhetek. Az életem rendkívül értékes, nem vesztegetem fölösleges dolgokkal, tevékenységekkel. Minden energiámat a fejlődésemre fordítom. Megnyitom a szívem másoknak is, jó érzéssel gondolok magamra és a többiekre. A tőlem telhető legjobbat teszem másokért.”

A meditációt követően lassan, lépésről lépésre térj vissza a tudatodhoz. Nyújtózkodj néhányszor, és kezdd el a napot a megszokott teendőkkel.

Ezzel a meditációval boldog lesz az egész napod
Ezzel a meditációval boldog lesz az egész napod

(via ewao)

Megosztás Facebookon