Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy kimondja, amit gondol

Akadnak csillagjegyek, amelyek kertelés nélkül a szemedbe mondják az igazságot. Sokszor az sem igazán izgatja őket, hogy ezzel megbántanak-e vagy sem. Melyek a legőszintébb csillagjegyek, amelyek pontosan azt mondják, amit a gondolnak? A horoszkópok szerint ők azok.
Ez a 4 csillagjegy kimondja, amit gondol

A Kos azt mutatja, amit gondol

A Kos nem kertel, és nem szépíti a dolgokat. Ami a szívén, az a száján. Később persze inkább szívesebben visszaszívná, amit kimondott, vagy abban reménykedhet, hogy a szó úgyis elszáll. A Kos forrófejű csillagjegy, nem megbántani akar, egyszerűen csak nem gondolja végig, mit ejt ki a száján. Amilyen gyorsan gondolkodik, épp olyan gyorsan cselekszik. A hazudozásra, a dolgok szépítésére nincs ideje. Nem is teszi.

Ez a 4 csillagjegy kimondja, amit gondol

A Szűz mindent kritizál

Horoszkópja szerint leginkább erről a tulajdonságáról ismert ez a csillagjegy. Mindenbe képes belekötni, mindent leszólhat, amit nem ő csinált. El kell ismerni, a Szűz valóban nagyon igényes, a mércét pedig szinte elérhetetlen magasságokba helyezi. Nemcsak mások, önmaga elé is kemény elvárásokat tűz. Könnyen észreveszi a legapróbb hibákat is, ezért építő jellegű kritikáját mindenképpen érdemes elfogadni. Nem kertel, és nem azért piszkálódik, hogy bántson, inkább csak a legjobbat akarja kihozni belőled és önmagából is.

Ez a 4 csillagjegy kimondja, amit gondol

A Bika sosem hazudik

A Bika a türelem mintaképe. Addig mindenképpen, amíg jól föl nem dühítik. Na, ekkor történik meg az, amire a közvetlen környezete sem számít. Minden addigi sérelmét, bánatát, amit igencsak hosszú ideje gyűjtögetett magában, a másikra zúdítja. Párja meg értetlenül hallgatja és nézi a nem mindennapi előadást. Jogosan teheti föl a kérdést, ha ezek a dolgok ennyire bántották, mégis miért nem mondta ki, miért vár vele, miért gyűjtögette eddig? Nos, azért, mert a Bika a türelem mintaképe. És gyűjtőgető típus is.

Ez a 4 csillagjegy kimondja, amit gondol

A Skorpió kíméletlenül őszinte

A vizes jegyű Skorpió sosem tenne olyasmit, amivel nem ért egyet. Szenvedélyes, ezért örömét és bánatát, de a dühét is kimutatja. Annak ellenére, hogy nagy hazudozónak tartják, a Skorpió alapvetően nagyon is őszinte és lojális. Sosem barátkozna érdekből, akit gyűlöl, azt teljes szívével gyűlöli. És bizony kimondja, ha valami nem tetszik. Nem különösebben érdekli, mennyire bánt meg vele, amivel nem ért egyet, kertelés nélkül megmondja neked. Hogy pontosan mi is van a lelkében, azt valószínűleg sosem tudod meg, de hogy rólad mit gondol, azt kíméletlenül kimondja. Ő ilyen csillagjegy, képtelen a véleményét magában tartani.

(via The Earth Thribe)

Címlap

top