Horoszkóp

Ezzel törik össze egymás szívét a csillagjegyek

Hogy mi az, amivel a leginkább összetörik a szíved? Vagy éppenséggel te mivel töröd össze szerelmed szívét? A horoszkópokból ez is kiderül. A csillagjegyek más és más okból csalódhatnak a szerelmükben, és más és más okból okoznak csalódást. Hogy pontosan mivel? Íme.

A Kos (március 20. – április 19.)

Horoszkópja szerint a Kos azzal töri össze mások szívét, amikor úgy tesz, élete párjára lelt a másikban, aztán két hét múlva már borzasztóan unatkozik mellette. Több esélyt kellene adnod a másiknak, hiszen meg sem ismered őt igazán, emiatt pedig sok csalódás érhet, és sok csalódást okozol másoknak.

A Bika (április 19. – május 20.)

Azzal töröd össze társad szívét, hogy hagyod, átadja az érzéseit, de te teljesen bezársz előtte. Bika jegyűként nagyon kitartó és hűséges típus vagy, mindenkor segítesz, ha másoknak szükségük van rád, ugyanakkor folyton attól rettegsz, hogy megbánthatnak. Nem az a gond, hogy nem tudnál szeretni, inkább az elfogadással és az önértékeléssel akad problémád.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként a kiszámíthatatlanságoddal okozol szerelmi csalódást. Hol a csillagokban érzed magad, hol a pokolban, hol távolságot tartasz, hol pedig nagyon tudsz szeretni. Párodnak valójában fogalma sincs, tényleg érdekled-e őt. Nem tudni, mit akarsz, és csöppet sem egyszerű megfejteni téged.

A Rák (június 21. – július 22.)

Azzal töröd össze a párod szívét, amikor azért szakítasz vele, mert nem tartod alkalmasnak, hogy családot alapíts vele. Rák jegyűként a barátaidnak is azzal okozol csalódást, hogy nem érzed őket elég jónak. Tönkreteszel egy jól induló párkapcsolatot, csak mert néhány randi után úgy gondolod, a másik nem felel meg az elképzeléseidnek.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként azzal okozod a legnagyobb csalódást annak, akivel randevúzol, hogy nem adod meg neki azt a figyelmet, amit tőle pedig elvársz. Elnyomod a társad, nem engeded neki, hogy kibontakozhasson melletted, csak te szeretnél a reflektorfényben ragyogni.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Komoly csalódást okozol társadnak, hogy azért nem találkozol vele, mert épp egyedül akarsz lenni. Szűz jegyűként túlzottan sokat agyalsz dolgokon, persze teljesen fölöslegesen, és mindent túlgondolsz. A másiknak fogalma sincs, miért szakítottál vele, de a magyarázatodat sem érti.

Ezzel törik össze a csillagjegyek egymás szíve
Ezzel törik össze a csillagjegyek egymás szíve

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként azzal töröd össze szerelmed szívét, amikor hagyod, hogy teljesen beléd zúgjon, aztán szakítasz vele, mert úgy érzed, túlzottan lemerít. Kedves, szeretetreméltó és megbízható a személyiséged, mégis előfordul, hogy inkább magadra gondolsz, ilyenkor a párkapcsolatod sem érdekel eléggé.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Azzal okozol csalódást, hogy kíméletlenül kimondod az igazságot, és pálcát törsz mások fölött. Pedig értékeled az őszinteséget, és mások érzéseire is figyelsz. Skorpió jegyűként a szakításkor picit sem vagy kedves. Az is igaz, megmagyarázod, miért akarod befejezni a kapcsolatot, az viszont már nem érdekel, hogy ezzel a párodnak mekkora fájdalmat okozol.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Azzal biztosan összetöröd kedvesed szívét, amikor elfogadsz egy olyan munkát, ami a világ másik felére röpít. Nyilas jegyűként persze az egészről egyetlen szót sem szólsz, csak akkor közlöd a hírt, amikor már csomagolsz. Ráadásul úgy teszel, mintha nem értenéd, mindez mégis miért probléma.

A Bak (december 22. – január 19.)

Társadnak biztosan óriási csalódást okozol, hogy a végletekig ragaszkodsz a napirendedhez. Bak jegyűként nem engedsz belőle, ragaszkodsz a megszokásaidhoz, ráadásul rengeteget dolgozol, a találkozásokra alig adsz lehetőséget. Nem kéne párodat a házassággal sem hitegetni, ha pontosan tudod, arra jó ideig biztosan nem kerül sor.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Azzal biztosan összetöröd a párod szívét, ha azt mondod neki, nem elég intelligens hozzád. Hosszan ecsetelgetheted az álmaidat, hogy mit szeretnél még megvalósítani az életedben, hogy építeni akarod az egzisztenciádat. Ha társad a céljaiddal és a hatalmas szabadságvágyaddal nem képes azonosulni, Vízöntő jegyűként gyorsan szakítasz vele.

A Halak (február 19. – március 20.)

Az biztos, ha rájössz, hogy párod nem ért meg téged, ha nem érti művészi lelkedet, vagy nem tetszik neki, amit csinálsz, inkább szakítasz vele. Halak jegyűként azzal sem nagyon foglalkozol, hogy mekkora csalódást okozol neki. Nem tudsz olyasvalakivel együtt lenni, aki nem ugyanúgy gondolkodik és érez, ahogyan te.

(via thought catalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top