Horoszkóp

Ilyen társra kellene várniuk a csillagjegyeknek

Ki ne vágyna hosszú, boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatra? Aztán összeismerkedsz valakivel, aki talán egész más, mint az elképzelt tökéletes társ. Hogy milyen partnerre is kéne várnod a csillagjegyed szerint? Horoszkópodból ezt is megtudhatod.

A Kos (március 20. – április 19.)

Horoszkópod szerint Kosként olyan társra kéne várnod, aki megérti, hogy kockázatokat vállalsz az életedben. Aki ösztönözni képes téged, akivel meg tudod találni a közös hangot. Aki pontosan olyannak fogad el és szeret, amilyen vagy, és azon sem problémázik, ha túl sokat dolgozol.

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként olyasvalakire érdemes várnod, aki meg tudja adni neked azokat az érzéseket, amikre igazán vágysz. Aki azt is tudja kezelni, amikor rossz passzban vagy, és nem piszkálódik, nem mozdít ki a komfortzónádból túl gyakran. Csillagjegyed szerint arra a társra kellene várnod, aki biztonságot nyújt számodra, és akivel kölcsönösen tisztelitek egymást.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként nem könnyű elfogadnod, hogy olyasvalakire lenne szükséged, aki képes olvasni a gondolataidban. Aki elfogad téged olyannak, amilyen vagy. Aki nem tart vissza, amikor mennél, de akit boldoggá tesz, ha együtt töltheti veled az időt.

A Rák (június 21. – július 22.)

Arra a társra kellene várnod, aki nyugtatóan hat rád, és nem arra, aki felidegesít. Aki épp úgy gondoskodik rólad, ahogyan te róla. Aki nem él vissza a kedvességeddel. Rák jegyűként olyan párkapcsolatra vágysz, ahol társad mindig melletted van, amikor szükséged van rá.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként olyan társra várj, aki képes kitartani melletted akár egy életen át is. Aki az álmait is képes lenne feladni érted. Aki inspirál, aki őszinte hozzád, aki felnéz rád, és igazán, szívből szeret.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Olyan társra kéne várnod, aki előtt meg tudsz nyílni. Aki hajlandó várni rád, és akkor tölti veled az időt, amikor te szeretnéd. Valakire, akit hidegen hagynak a kritikáid, akiről Szűz jegyűként gondoskodhatsz, aki mellett biztonságban érezheted magad.

Erre a társra kellene várnod a csillagjegyed szerint
Erre a társra kellene várnod a csillagjegyed szerint

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként olyan társra várj, aki épp olyan, mint te. Aki inspirál, aki mellett kihozhatod magadból a legjobbat, de sosem tart vissza. Aki meglátja benned, mennyire különleges vagy, és aki előtt az álmaidat sem kell rejtegetned.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként olyan valakire érdemes várnod, aki hasonlóan szenvedélyes, mint te magad. Aki kényelemben, biztonságban érzi magát melletted. És akivel te is ugyanezt érezheted. Aki megért, aki nem beszél folyamatosan, aki tisztelt, értékel téged.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként olyan társra várj, aki hasonlóan vidám természetű, mint te. Aki hozzád hasonlóan rajong az élet örömeiért. Aki nem tart vissza, amikor utaznál, inkább szívesen veled megy, bárhová is indulj.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként érdemes olyan társra várnod, aki meg tudja mutatni az érem másik oldalát is. Aki mellett megtanulhatod élvezni az életet. Aki megtanít a valódi boldogságra, aki úgy adja meg a szabadságot, hogy közben az életét biztonságban irányítja. 

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Olyasvalakire érdemes várnod, akiről Vízöntő jegyűként úgy gondolod, hasonló hozzád. Aki elég bölcs ahhoz, hogy ne korlátozzon téged. Aki elfogadja, ha egyedül szeretnél lenni. Aki elfogad és értékel téged, aki azt is megérti, amit mások nem.

A Halak (február 19. – március 20.)

Olyan társra várj, akivel szebbnek és jobbnak érezheted a világot. Aki kezelni tudja, hogy Halak jegyűként a dolgokat többféleképpen látod. Aki boldoggá és vidámmá tesz, nem pedig befolyásol és lehangol a rosszkedvével.

(via Evome)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top