Horoszkóp

Ilyen a randi egy Szűzzel

Hogy milyen randira számíthatsz egy Szűzzel? Hétköznapira csöppet sem. Hogy a randevú pontosan olyan jól sikerülhessen, ahogyan tervezed, nem árt, ha ezeket a fontos információkat ismered. Szóval, ilyen randevúra számíthatsz a Szűzzel.

A Szűz szeret tervezni

Horoszkópja szerint a Szűz biztosra megy. Tervez, kalkulál, előre elemez, kiszámít minden lehetőséget. Sosem ugrik fejest a dolgokba. Számodra úgy tűnhet, túlzottan beleragad a saját mocsarába – a Szűz minderről úgy vélekedik, hogy ő minden lehetőségre felkészül. Persze, egyetért, döntsetek spontán, csak épp előtte tervezd meg részletesen az útvonalat.

A Szűz is lehet különc

A Szűz nő és férfi szerint is minden a részletekben rejtőzik. Aljasnak gondolhatod, amikor randira hívod, együtt vacsoráztok, ám őt mégis a munkája foglalkoztatja, azon aggódik, vajon mit felejtett el. Ugyanakkor nem látod rajta, valójában mire gondol. A Szűz szívesen meghallgat anélkül, hogy arra várna, mikor beszélhet ő is. Közben gyorsan összerakja rólad fejében a lényeget.

A Szűz hűséges

Hosszabb időre lehet szüksége, mire megbízik benned, de ha eljut idáig, biztos lehetsz a hűségében és kitartásában. A barátaival is pontosan ugyanígy tesz. Nehezen köt barátságot, de akit a bizalmába fogad, azzal akár életre szóló kapcsolatot köthet.

A Szűz gyakorlatias

A Szűz az egyik leggyakorlatiasabb csillagjegy valamennyi közül. Könnyen lehet, mindez unalmasnak tűnhet számodra, de a Szűznek a gyakorlatiassága, a szilárdsága adja az önbizalmat. 

A Szűz azzal lehet a legkritikusabb, akit a legjobban szeret

A Szűz elvárásai nagyon magasak, nem könnyű neki megfelelni, de saját magával szemben is magasra teszi a lécet. Ha ezt nem tartod tiszteletben, nem érdemes vele randevúzgatnod. A Szűz hosszú távra tervez, nem híve az egy éjszakás kalandoknak. Ne gondold róla, hogy a csillagjegye szerint szűzies és visszahúzódó. Félénk lehet, az biztos, de a szerelemben nagyon is szenvedélyes. Ezt az oldalát csak akkor ismerheted meg, ha kivívtad a tiszteletét és a bizalmát.

A Szűz független

Szokatlannak tűnhet, de a Szűz számára valóban fontos a függetlensége. Gyűlöl segítséget kérni, hiszen minden részletre nagyon odafigyel, és úgy gondolja, más sem tudná nála jobban. Nem akar gyengének, sebezhetőnek tűnni, márpedig szerinte, ha segítséget kéne kérnie, az pontosan erre utalna. Ha megpróbálod mindebben korlátozni, számolnod kell vele, hogy gyorsan faképnél hagy.

Mindezt jó tudni, ha Szűzzel randizol
Mindezt jó tudni, ha Szűzzel randizol

(via Thought Catalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top