nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
10 jel, hogy te is boszorkány vagy

10 jel, hogy te is boszorkány vagy

Boszorkányok márpedig léteznek. És nemcsak a mesékben. Attól, hogy még nem látszik rajtad, könnyen lehet, te is boszi vagy. Milyen jelekből tudhatod? Mutatunk öt belső és öt külső jelet. Na, melyiket vetted már észre magadon?
NLCafé
f Ajánlom

Boszorkányok igenis léteznek, és köztünk járnak. Pontosan olyanok, mint bármelyik ember. Talán valamelyik közeli barátod is boszi, mégsem tudsz róla. Az is lehet, te magad rendelkezel a különleges képességekkel, amikről eddig fogalmad sem volt. Hogy milyen jelek utalhatnak rá, hogy boszorkánynak születtél? Íme, a 10 tipikus, amelyek közül 5 belső tulajdonság, 5 pedig kívülről látható.

5 belső jel, hogy te is boszorkány vagy

  1. Mély és erős szexuális energiákkal rendelkezel. A gyökér- és a szexcsakrád erőteljesen működnek, és magas szintű a kreativitásod is. Csak kevesen képesek melletted maradni.
  2. Kifejezetten jól érzed magad a sötétségben, a félhomályban. Megtalálod a fény és a sötétség egyensúlyát, a saját belső erődet tudatosan használod.
  3.  Az intuíciód elképesztően erős, hallgatsz a megérzéseidre, amelyek a helyes útra irányítanak.
  4. Nyitott vagy a valódi igazságokra, a kíváncsiságod csillapíthatatlan. Kihívásokon és küzdelmeken át vezet az utad.
  5. Képes lehetsz rá, hogy megértsd az állatokat, de meghallod a szemmel nem látható lényeket, mint a tündérek vagy az angyalok, vagy beszélgetni is tudsz velük, segítenek a döntéseidben vagy bármikor, ha kéred őket.

5 külső jel, hogy te is boszorkány vagy

  1. Te is boszorkány lehetsz, ha szívesen jársz feketében, ruhatárad nagyobb része sötét színű. A fekete szín a misztikus és titokzatos nőiességre, a sötétszürke a bölcsességre utal.
  2. Többféle gyógyító eszközt vagy módszert ismerhetsz. Érdekelhetnek a kristályok, az asztrológia, a tarot, az alkímia, stb.
  3. Hiszel a varázslatokban. Tiszteletben tartod és értékeled a párkapcsolatot, de arra is képes vagy, hogy kapcsolatokat hozz össze.
  4. Figyeled az évszakok változását, a Hold állását, ezek erősen hatnak az életedre.
  5. Erős vonzerőd van, más boszorkányokat is ismershetsz, akikkel szívesen töltöd együtt az időt.
Ezekből a jelekből tudhatod, hogy te is boszorkány vagy
Ezekből a jelekből tudhatod, hogy te is boszorkány vagy

(via ewao)

Az NLCafé keresi az Év Női Startupperét!
3 erős nő, 3 szuper ötlet, 3 vállalkozás Téged ki inspirál a legjobban?

SZAVAZOK!

Megosztás Facebookon